Τεχνολογία

Η Riot Games εγκαινιάζει την εκδήλωση RiotX Arcane με Νέες Δυνατότητες εντός του παιχνιδιού


03 Nov Η Riot Games εγκαινιάζει την εκδήλωση RiotX Arcane με Νέες Δυνατότητες εντός του παιχνιδιού

Posted at 15:54h
in GAMES
by Soustas

Την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου, η εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής παιχνιδιών Riot Game ανακοίνωσε την εκδήλωση RiotX Arcane. Για έναν μήνα όλα τα προϊόντα της εταιρείας γιορτάζουν την κυκλοφορία της πρώτης σειράς κινουμένων σχεδίων της Riot, του Arcane League of Legends. Οι παίκτες και οι οπαδοί θα δουν ζωντανές και ψηφιακές εκδηλώσεις σε διάφορα μέσα, που θα εξελίσσονται με κάθε νέο επεισόδιο της σειράς εντός του Νοεμβρίου, μαζί με ενεργοποιήσεις εντός του παιχνιδιού σε όλους τους τίτλους της Riot. Η εκδήλωση RiotX Arcane ξεκίνησε και οδηγεί σε ένα Σούπερ Σαββατοκύριακο εκδηλώσεων που κορυφώνεται με  το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του League of Legends και την Πρεμιέρα του Arcane.

 

Καθώς οι εορτασμοί για την κυκλοφορία του Arcane ξεκινούν, το οικοσύστημα των τίτλων της Riot είναι πιο ισχυρό από ποτέ. Πάνω από 180 εκατ. ενεργοί χρήστες έπαιξαν στο σύμπαν του League of Legends* τον Οκτώβριο του 2021, αριθμός ρεκόρ όλων των εποχών για την εταιρεία.

 

“Με κάθε νέο βήμα που κάνουμε, από την κυκλοφορία νέων τίτλων έως την επέκτασή των esports μας, παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο να προσφέρουμε  στους παίκτες συναρπαστικό και πλήρες περιεχόμενο που είναι πιστό στον πυρήνα της εμπειρίας του League of Legends”, δήλωσε ο Nicolo Laurent, CEO της Riot Games. «Σήμερα, περισσότεροι παίκτες από ποτέ απολαμβάνουν τα παιχνίδια μας σε όλο τον κόσμο, κάτι που πιστοποιεί την εμπιστοσύνη μας στο League of Legends IP καθώς ξεκινάμε μια νέα εποχή με την κυκλοφορία του Arcane. Μαζί με τους παίκτες, θέλουμε να φέρουμε το gaming στο επίκεντρο της παγκόσμιας ψυχαγωγίας”.

 

Ενώνοντας τον κόσμο του gaming, του ανταγωνισμού και της ψυχαγωγίας, στη φετινή Τελετή Έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με την υποστήριξη της Mastercard θα συμμετέχουν οι βραβευμένοι με Γκράμι Imagine Dragons μαζί με τους PVRIS, Bea Miller, JID και Denzel Curry, που θα συνοδεύσουν τους παίκτες και οπαδούς σε ένα ταξίδι με θέμα το Arcane στις Πιλτόβερ και Ζάουν, τις πόλεις όπου λαμβάνει χώρα το Arcane. Η τελετή έναρξης ξεκινά το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 14:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από το lolesports.com, αλλά και τα YouTube και Twitch.

 

Η Παγκόσμια Πρεμιέρα του RiotX Arcane θα ξεκινήσει την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 00:30 ώρα Ελλάδας, και θα μεταδοθεί παγκοσμίως στο Twitch (μέσω του καναλιού της Riot Games και των καναλιών streamer του Twitch) αλλά και το Arcane.com. Η Παγκόσμια Πρεμιέρα θα λάβει χώρα στα κεντρικά της Riot στο Λος Άντζελες και θα διαθέτει ένα πρωτοποριακό “κόκκινο χαλί” για μέσα ενημέρωσης και streamers από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο όπου θα  μεταδώσουν τους εορτασμούς στις κοινότητές τους. Το Arcane είναι η πρώτη σειρά του Netflix που κάνει ντεμπούτο με παράλληλη μετάδοση αποκλειστικά στο Twitch, δίνοντας τη δυνατότητα σε δημιουργούς να βλέπουν και να αντιδρούν στο πρώτο επεισόδιο ζωντανά!

 

Όλα τα παιχνίδια της Riot θα παρουσιάσουν νέες δυνατότητες και ενημερώσεις προϊόντος με θέμα το Arcane στη διάρκεια της κυκλοφορίας της σειράς. Γιορτάζοντας την εκδήλωση με τους δικούς τους μοναδικούς τρόπους, οι παίκτες θα δουν σειρά από ενημερώσεις μέσα στον Νοέμβριο, ενώ περισσότερες θα εμφανίζονται κάθε βδομάδα καθώς εξελίσσεται η σειρά.

 

Εδώ θα βρείτε τις σχετικές ενημερώσεις.

 

«Για να δημιουργήσουμε μια εμπειρία γύρω από την κυκλοφορία του Arcane, ξεκινήσαμε με τα παιχνίδια μας, την προέλευση του IP», δήλωσε η Sarah Schutz, Επικεφαλής της Εμπειρίας Riot (ΕΜΠ) στη Riot Games. «Ελπίζουμε να δημιουργήσουμε μια εκδήλωση που ενθαρρύνει τους παίκτες να γιορτάσουν το Arcane με τον δικό τους μοναδικό και ουσιαστικό τρόπο, ως μια παγκόσμια κοινότητα, μέσα και γύρω από τα παιχνίδια που αγαπάμε».

 

Η σελίδα RiotX Arcane, θα είναι ο ψηφιακός σας φίλος για την εκδήλωση που θα μπορείτε να εξερευνήσετε μαζί με τη σειρά. Κάθε εβδομάδα θα ενημερώνεται  με νέες πληροφορίες και οι παίκτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν μία αφηγηματική περιπέτεια και να λύσουν αποστολές για να κερδίσουν ανταμοιβές εντός του παιχνιδιού. Οι ανταμοιβές ενεργοποιούνται από τις 7 Νοεμβρίου, ενώ οι επιπλέον ανταμοιβές εντός του παιχνιδιού αρχίζουν να διατίθενται από τις 15 Νοεμβρίου. Οι ανταμοιβές της Prime Gaming είναι διαθέσιμες από την 1η Νοεμβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου.

 

Όσοι συντονιστούν στην Παγκόσμια πρεμιέρα του RiotX Arcane, θα αποκτήσουν τα ακόλουθα Twitch Drops, που είναι ανταμοιβές εντός του παιχνιδιού που δίνονται σε άτομα που παρακολουθούν την εκδήλωση:

 

Έκφραση Μόνο ένα δάκρυ (League of Legends: Wild Rift)
Κάψουλα Arcane (League of Legends)
Fishbones Gun Buddy (VALORANT)
Αυγό Little Legends Συσκευές και Μαραφέτια (Teamfight Tactics)
Έκφραση Τζέις (Legends of Runeterra)

 

*Ως παιχνίδια που διαδραματίζονται στο Σύμπαν του League of Legends ορίζονται τα League of Legends, League of Legends: Wild Rift, Legends of Runeterra, Teamfight Tactics και Fight for the Golden Spatula (διαθέσιμο μόνο στην Κίνα)). Ως MAU μετριούνται οι παγκοσμίως ενεργοί λογαριασμοί παίκτη σε αυτούς τους τίτλους για τον ημερολογιακό μήνα Οκτώβριο του 2021.

Like this:

Like Loading…

Πηγή