Τεχνολογία

Η LG παρουσιάζει το όραμα “The better life you deserve” στη φετινή CES


16 Dec Η LG παρουσιάζει το όραμα “The better life you deserve” στη φετινή CES

Posted at 18:48h
in LIFE TECH
by Soustas

— Η LG Electronics (LG) παρουσίασε σήμερα ένα βίντεο με τον John Legend, τον βραβευμένο καλλιτέχνη και νέο brand ambassador του LG SIGNATURE, σηματοδοτώντας τη συμμετοχή της LG στην CES 2022. Με θέμα “The Better Life You Deserve”, το περίπου 30 δευτερολέπτων teaser video προσκαλεί τους επισκέπτες στην Παγκόσμια Πρεμιέρα της LG στις 4 Ιανουαρίου στις 08:00 (PST), στην επίσημη εκδήλωση της LG στην CES.

 

Τραγουδώντας το ξεχωριστό γιορτινό τραγούδι, “You Deserve It All”, ο Legend προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν την LG κατά τη διάρκεια της CES για να γνωρίσουν τις καινοτομίες που τους επιτρέπουν να ζήσουν την καλύτερη ζωή που τους αξίζει. Στην Παγκόσμια Πρεμιέρα της LG, οι fans της LG που θα επισκεφθούν το website της LG στην CES και το παγκόσμιο κανάλι YouTube θα δουν και θα ακούσουν για το όραμα της εταιρείας που έχει στόχο να εξελιχθεί και να ανταποκριθεί στις πιο πρόσφατες προκλήσεις της καθημερινότητας.

 

Σύμφωνα με τo νέο format της CES για το 2022, η LG συνδυάζει φυσικά και ψηφιακά στοιχεία για να προσφέρει μια νέα εμπειρία για να προσελκύσει περισσότερους ανθρώπους παγκοσμίως. Χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας, ο στόχος της LG είναι να συνδέει απρόσκοπτα τους επισκέπτες στο Λας Βέγκας καθώς και σε όλο τον κόσμο για να βιώσουν τα μοναδικά οφέλη των πρόσφατων καινοτομιών της και το μοναδικό όραμα που τους ενώνει όλους.

«Οι σημερινοί καταναλωτές αξίζουν να ζουν με μεγαλύτερη ευκολία και περισσότερη ποιότητα και αυτό είναι που ωθεί την LG να καινοτομεί καθημερινά», δήλωσε ο Lee Jeong-seok, επικεφαλής του Global Marketing Center της LG Electronics. «Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε στην CES πώς η LG μπορεί να το κάνει αυτό πραγματικότητα, πώς η ζωή μπορεί να γίνει καλύτερη ακόμα και με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε όλοι σε καθημερινή βάση».

 

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βιώσουν την εμπειρία της Παγκόσμιας Πρεμιέρας μέσα από το www.LG.com/CES2022 στις 4 Ιανουαρίου από τις 08:00 PST.

Πηγή