Τεχνολογία

Η Logitech G λανσάρει το Μηχανικό Πληκτρολόγιο Gaming G413 SE


27 Jan Η Logitech G λανσάρει το Μηχανικό Πληκτρολόγιο Gaming G413 SE

Posted at 13:11h
in GAMES, HARDWARE
by Soustas

Η Logitech G, ένα brand της Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) και κορυφαία καινοτόμος εταιρεία στις τεχνολογίες και στον εξοπλισμό gaming, ανακοίνωσε την κυκλοφορία των Μηχανικών Πληκτρολογίων Gaming  Logitech G413 SE και G413 TKL SE (Tenkeyless). Σχεδιασμένα για ακρίβεια και απόδοση, αυτά τα οικονομικά νέα πληκτρολόγια προσφέρουν μηχανικούς διακόπτες παιχνιδιού με εξαιρετικά ανθεκτικά πλήκτρα PBT που αντέχουν στη φθορά, το ξεθώριασμα και την απώλεια λάμψης.

 

«Αφιερώνουμε αρκετό χρόνο ώστε να σχεδιάζουμε πληκτρολόγια τα οποία προσφέρουν προηγμένες επιδόσεις με το σωστό σύνολο χαρακτηριστικών» ανέφερε ο Ujesh Desai, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Logitech Gaming. «Κατασκευασμένα με ισχυρά, ανθεκτικά υλικά και χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης, αυτά τα πληκτρολόγια είναι μια εξαιρετική επιλογή για παίκτες που θέλουν ένα μηχανικό πληκτρολόγιο σε εξαιρετική τιμή».

Τα Μηχανικά Πληκτρολόγια Gaming G413 SE διαθέτουν Απτικούς Μηχανικούς Διακόπτες, οι οποίοι προσφέρουν ασυμβίβαστη απόδοση και άμεση ενεργοποίηση στους παίκτες που προτιμούν άμεση ανάδραση. Επιπλέον, τα πληκτρολόγια διαθέτουν καλύμματα πλήκτρων PBT που είναι κατασκευασμένα με ποιοτικά υλικά, σχεδιασμένα να αντέχουν στο χρόνο και να είναι ανθεκτικά στη θερμότητα και τη φθορά, γεγονός που τα καθιστά από τα πλέον ανθεκτικά PBT πλήκτρα στην αγορά.

Διαθέτοντας λευκό φωτισμό LED και μαύρη θήκη από κράμα αλουμινίου-μαγνησίου στη βάση του πληκτρολογίου, το αποτέλεσμα είναι ένας minimal και ισορροπημένος σχεδιασμός με χαρακτηριστικά που κάνουν αυτό το πληκτρολόγιο ένα must have για τους gamers.

 

Επιπλέον, τα πληκτρολόγια σχεδιάστηκαν για να παρέχουν αξιόπιστη ανταπόκριση πλήκτρων σε σύγκριση με άλλα μηχανικά πληκτρολόγια που δεν είναι gaming, με την προσθήκη απόδοσης anti-ghosting που παρέχουν τα έξι επιπλέον πλήκτρα Rollover , που σημαίνει ότι μπορούν να πατηθούν πολλά πλήκτρα ταυτόχρονα αλλά και να καταχωρηθούν ταυτόχρονα ώστε να ενεργοποιήσουν μια ειδική κίνηση παιχνιδιού.

 

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Τα Logitech G413 SE και Logitech G413 TKL SE Mechanical Gaming Πληκτρολόγια αναμένεται να είναι διαθέσιμα τον Φεβρουάριο του 2022 σε όλα τα καταστήματα λιανικής και έχουν προτεινόμενη λιανική τιμή 81.99 € και 71.99 € αντίστοιχα.

Αναλυτικά

Τα νέα πληκτρολόγια προσφέρουν μια εμπειρία αναβάθμισης του gaming με τον μηχανικό διακόπτη που διαθέτουν. Έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους σοβαρούς παίκτες να αποδίδουν σε υψηλότερο επίπεδο και να πιέζουν τον εαυτό τους ακόμα περισσότερο.

 

Διαθέτουν απτικούς μηχανικούς διακόπτες, πλήκτρα PBT, δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης 6 πλήκτρων και anti-ghosting, θήκη από αλουμίνιο χαμηλών εκπομπών άνθρακα με μαύρη επικάλυψη και λευκό φωτισμό LED, 12 πλήκτρα ελέγχου πολυμέσων και αξιόπιστη τεχνολογία με καλώδιο USB. Διατίθενται σε διάταξη πλήρους μεγέθους ή μειωμένη διάταξη χωρίς αριθμητικά πλήκτρα.

 

Εν ολίγοις, διαθέτει τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να έχετε πιο τέλεια απόδοση. Ένα πληκτρολόγιο σχεδιασμένο για να αποδίδει. Ένα πληκτρολόγιο που είναι Κατασκευασμένο για Παιχνίδι.

 

Κύρια Χαρακτηριστικά:
Μεγάλος ή Συμπαγής TKL Σχεδιασμός: Επιλέξτε μεταξύ μιας διάταξης πλήρους μεγέθους, συμπεριλαμβανομένου ενός num pad ή μιας επιλογής χωρίς αριθμητικά πλήκτρα που προσφέρει περισσότερο χώρο για ευρείες κινήσεις του ποντικιού. Το G413 TKL SE παρέχει τις ίδιες προηγμένες τεχνολογίες σε πιο συμπαγή σχεδιασμό

 

Υψηλής Απόδοσης Απτικοί Μηχανικοί Διακόπτες: Με ασυμβίβαστη απόδοση σε κοντινή απόσταση αυτοί οι Απτικοί Μηχανικοί Διακόπτες παρέχουν άμεση ενεργοποίηση για παίκτες που προτιμούν την απευθείας ανατροφοδότηση

 

PBT Πλήκτρα: Σχεδιασμένα με ποιοτικά υλικά ώστε να αντέχουν με την πάροδο του χρόνου, αυτά τα πλήκτρα είναι ανθεκτικά στη θερμότητα και στη φθορά και από τα πιο ανθεκτικά πλήκτρα PBT που έχουν σχεδιαστεί

 

Στιβαρή Σχεδίαση Σκελετού με Ελάχιστη Κάμψη: Η βουρτσισμένη από κράμα αλουμινίου-μαγνησίου θήκη χρησιμεύει ως μία ισχυρή βάση για το πληκτρολόγιο

 

Πλήκτρα Ελέγχου Πολυμέσων FN: Δώδεκα (12) πλήκτρα λειτουργιών (FN) σας επιτρέπουν να ελέγχετε την ένταση, την αναπαραγωγή και την παύση, την παράλειψη κομματιού, τη σίγαση, την εναλλαγή φωτισμού, το κλείδωμα των Windows κ.λπ.

 

Δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης 6 πλήκτρων και Anti-ghosting: Αξιόπιστη ανταπόκριση πλήκτρων σε σύγκριση με μηχανικά πληκτρολόγια που δεν προορίζονται για gaming, τα G413 SE/G413 TKL SE σχεδιάστηκαν για να διασφαλίζουν αξιόπιστo rollover πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να πατηθούν πολλά πλήκτρα ταυτόχρονα και να καταχωρούνται όλα μαζί έτσι ώστε να ενεργοποιείται οποιαδήποτε ειδική κίνηση

 

Κομψή Σχεδίαση: Σχεδιασμένα σχολαστικά, τα G413 SE και G413 SE TKL διαθέτουν ισχυρή και ανθεκτική διάταξη που συνοδεύεται από μαύρη επικάλυψη στο κάλυμμα αλουμινίου και λευκό φωτισμό LED

 

 

Προδιαγραφές Συστήματος

Windows® 10 ή μεταγενέστερο, macOS® X14 ή μεταγενέστερο
Θύρα USB 2.0

 

Τεχνικές Προδιαγραφές

Απτικοί Διακόπτες
Τύπος ανάδρασης: Αισθητό σημείο ενεργοποίησης
Απόσταση ενεργοποίησης: 1.5mm
Ισχύς ενεργοποίησης: 50g
Συνολική απόσταση διαδρομής: 2.7mm

 

Προδιαγραφές G413 SE Full Size

Μήκος: 435mm (17.13 in)
Πλάτος: 127mm (5 in)
Ύψος: 36.3mm (1.43 in)
Βάρος: 780g (1.72 lbs)
Μήκος Κεραίας: 1.8 m (6 ft)

 

 

Προδιαγραφές G413 TKL SE

Μήκος: 355mm (13.97 in)
Πλάτος: 127mm (5 in)
Ύψος: 36.3mm (1.43 in)
Βάρος: 650g (1.43 lbs)
Μήκος Κεραίας: 1.8 m (6 ft)

 

Εγγύηση

2 χρόνια περιορισμένη εγγύηση υλικού

Πηγή