Τεχνολογία

Η Logitech G παρουσιάζει την Playseat Challenge X


27 Sep Η Logitech G παρουσιάζει την Playseat Challenge X

Posted at 17:09h
in GAMES
by Soustas

Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και η Playseat παρουσίασαν τη νεότερη καρέκλα προσομοίωσης αγώνων, την Playseat Challenge X – Logitech G Edition.  Σχεδιασμένη για την αγωνιστική τιμονιέρα και τα πεντάλ της Logitech G, η νέα αυτή καρέκλα έχει ένα ελαφρύ, πτυσσόμενο πλαίσιο από ανθρακούχο χάλυβα και διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενο κάθισμα με τα αναπνεύσιμα υλικά Actifit™️ της Playseat, παρέχοντας στους δρομείς προσομοίωσης μια αγωνιστική καρέκλα με εξαιρετική άνεση, ευελιξία, ανθεκτικότητα και τις επιδόσεις που απαιτούνται για να παραμείνουν πλήρως βυθισμένοι στον αγώνα.

«Είχαμε μία δυνατή συνεργασία για αυτό το προϊόν, ώστε η Challenge X να είναι πιο λειτουργική, άνετη και συνολικά να προσφέρει μία καλύτερη αγωνιστική εμπειρία από τις παραδοσιακές επιτραπέζιες καρέκλες gaming. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, οι ομάδες μας επικεντρώθηκαν σε τρεις βασικούς τομείς μιας καρέκλας προσομοίωσης αγώνων

και δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα», δήλωσε ο Jim Hoey, επικεφαλής του Τμήματος Μάρκετινγκ Προσομοίωσης της Logitech G.

Το Playseat Challenge X – Logitech G Edition διαθέτει τρεις νέες βελτιωμένες αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων του καθίσματος X-Adapt™, του αναπνεύσιμου υλικού ActiFit™️ και της βασισμένης πλάκας πεντάλ με δυνατότητα τοποθέτησης με κλίση.

Τα νέα χαρακτηριστικά του Playseat Challenge X – Logitech G Edition:

Απολαύστε την τέλεια ισορροπία μεταξύ άνεσης και σταθερότητας με τις 6 θέσεις καθίσματος του X-Adapt™. Ρυθμίστε με ακρίβεια τις θέσεις των πεντάλ και του τροχού για να αναπαράγετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε αυτοκίνητο.
Το αναπνεύσιμο υλικό ActiFit™️ και ο σχεδιασμός του που προσαρμόζεται στο σώμα και η ρυθμιζόμενη ακαμψία του προσφέρουν ανώτερη υποστήριξη και θερμική διαχείριση, επιτρέποντας στους αγωνιζόμενους να παραμένουν άνετοι και δροσεροί. Επίσης, μεταφέρει τέλεια την ανάδραση δύναμης και το Trueforce.
Με βάρος μόλις 11,6 κιλά, το κάθισμα μπορεί να διπλωθεί γρήγορα και να αποθηκευτεί – ο ιδανικός σύντροφος για τους οδηγούς που θέλουν την πλήρη αγωνιστική εμπειρία χωρίς την ανάγκη ενός ειδικού χώρου.
Το βολικό σύστημα εισόδου στον θάλαμο σας επιτρέπει να μεταπηδήσετε εύκολα στη θέση του οδηγού και να κλειδώσετε για μια συναρπαστική εμπειρία.
Εξοπλισμένο με βάση για αλλαγές ταχυτήτων, που σας επιτρέπει να αναβαθμίσετε την αγωνιστική σας εμπειρία με τον επιλογέα Logitech G Driving Force Shifter.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Το PlaySeat Challenge X – Logitech G Edition έρχεται σε χρώμα gunmetal grey και είναι διαθέσιμο στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €283.

Για περισσότερες πληροφορίες για το PlaySeat Challenge X – Logitech G Edition, επισκεφτείτε το Logitechg.com/PlayseatChallengeX.

Πηγή