Τεχνολογία

Πέθανε η Helen McCrory: Η θεία Πόλυ της σειράς «Peaky Blinders» έχασε τη μάχη με τον καρκίνο




16 Apr Πέθανε η Helen McCrory: Η θεία Πόλυ της σειράς «Peaky Blinders» έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Posted at 19:24h
in Cinema world
by Soustas

ε ηλικία, μόλις 52 ετών, πέθανε η ηθοποιός Helen McCrory σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η Helen McCrory έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό των τηλεθεατών ως η «θεία Πόλυ» από την πετυχημένη σειρά Peaky Blinders.

Ο σύζυγος της Damian Lewis επιβεβαίωσε το θάνατο της ηθοποιού η οποία πάλεψε με τον καρκίνο αλλά δεν κατάφερε να βγει νικήτρια.

«Είμαι στη θλιβερή θέση να ανακοινώσω ότι μετά από μια ηρωική μάχη με τον καρκίνο, η όμορφη και δυνατή γυναίκα μου, η Έλεν ΜακΚόρι πέθανε ειρηνικά στο σπίτι, περιτριγυρισμένη από την αγάπη των φίλων και συγγενών μας. Πέθανε όπως έζησε. Ατρόμητα. Θεέ μας την αγαπούσαμε και ξέρουμε πόσο τυχεροί είμαστε που την είχαμε στη ζωή μας. Πήγαινε τώρα.. μικρή στον αέρα… Σε ευχαριστώ» ανέφερε ο σύζυγος της Helen McCrory σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Sun.

Ποια ήταν η Helen McCrory

Η Helen McCrory γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου 1968 στο Λονδίνο. Η καταγωγή της ήταν από το Ηνωμένο Βασίλειο ενώ οι παππούδες της άνηκαν στην εργατική τάξη.

Ο πατέρας της όμως έκανε τη διαφορά καθώς όχι μόνο σπούδασε αλλά έγινε και διπλωμάτης. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η οικογένεια να μένει για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε ευρωπαϊκές και αφρικανικές χώρες.

Η φινέτσα της, επηρεασμένη από τα χρόνια που ζούσε στο Παρίσι ήταν αξιοζήλευτη. Η πρώτη φορά που δοκίμασε τις δυνάμεις της στην υποκριτική ήταν στα 9 της χρόνια αλλά τότε δεν έδειξε να την κερδίζει.

Πηγή: newsbeast.gr

Like this:

Like Loading…



Source link