Τεχνολογία

Οι νέες LG τηλεοράσεις OLED C14 αναβαθμίζουν την εμπειρία θέασης




10 Mar Οι νέες LG τηλεοράσεις OLED C14 αναβαθμίζουν την εμπειρία θέασης

Posted at 15:16h
in SMART TV
by Soustas

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων OLED C14  83, 77, 65, 55 και 48 ιντσών, που ήρθαν για να προσφέρουν πιο φωτεινά χρώματα και ανώτερη ποιότητα εικόνας, χάρη στα αυτο-φωτιζόμενα pixels. Το πλήθος των χαρακτηριστικών τους σε συνδυασμό με τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής, συμβάλλουν σε μια πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης.

 

Η νέα σειρά τηλεοράσεων αποδίδει απίστευτα ευκρινείς εικόνες, χάρη στα 100 εκατομμύρια αυτο-φωτιζόμενα pixels που επιτυγχάνουν το απόλυτο μαύρο και απεριόριστη αντίθεση. Σύμφωνα με την Intertek, την παγκοσμίου φήμης εταιρεία δοκιμών, οι OLED οθόνες της LG έχουν πιστότητα χρωμάτων 100%, με αποτέλεσμα τα χρώματα να αναπαράγονται όπως ακριβώς τα οραματίστηκε ο δημιουργός. Οι LG OLED C14 τηλεοράσεις με τον μοναδικά λεπτό σχεδιασμό τους, είναι σαν ένα έργο τέχνης, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τις αγαπημένες του ταινίες και σειρές και ταυτόχρονα gaming με υψηλής ανάλυσης γραφικά.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων της LG ενσωματώνει, επίσης, το Dolby Vision IQ που προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου και τον περιβάλλοντα χώρο, αλλά και το Dolby Atmos που αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround, όπως σε μια αίθουσα κινηματογράφου. Για μια πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία ήχου, οι χρήστες μπορούν, επίσης, να συνδέσουν ηχεία Bluetooth, μεταφέροντας την ατμόσφαιρα μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στο σαλόνι τους.

 

Παράλληλα, διαθέτουν τη λειτουργία FILMMAKER MODE™ που απενεργοποιεί την εξομάλυνση της κίνησης, διατηρώντας τους αρχικούς λόγους διαστάσεων, τα χρώματα και το ρυθμό ανά καρέ. Στην ‘καρδιά’ κάθε LG OLED TV βρίσκεται ο επεξεργαστής α9 Gen4 AI 4K, που χρησιμοποιεί deep-learning αλγόριθμους για την ανάλυση και βελτιστοποίηση του περιεχομένου. Η τεχνολογία δυναμικού εύρους της LG, το HDR 10 Pro, ρυθμίζει τη φωτεινότητα ενισχύοντας τα χρώματα και αποκαλύπτοντας ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, για ακόμα πιο ευκρινή εικόνα, ενώ ενισχύει το τυπικό περιεχόμενο HDR.

Η LG συνεχίζει να συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή gaming εμπειρία, όπως ένωσε τις δυνάμεις της με την Microsoft και έγινε ο  επίσημος συνεργάτης της κονσόλας Xbox Series X. Οι νέες OLED C14 TVs φτάνουν ακόμη και τα 100Hz, ενώ ενσωματώνουν την NVIDIA G-SYNC  τεχνολογία με 1 ms χρόνο απόκρισης και την υποστήριξη των VRR, ALLM και eARC που πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές HDMI 2.1. Αυτές οι δυνατότητες επιτρέπουν γρήγορη κίνηση σε υψηλότερη ανάλυση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά.

 

Oι LG OLED TVs είναι φιλικές προς το περιβάλλον, με περιορισμένο κίνδυνο βλαβερών εκπομπών. Eίναι κατασκευασμένες με λιγότερα πλαστικά υλικά και ενέχουν λιγότερους κινδύνους παραγωγής αέριων ρύπων σε εσωτερικό χώρο. Επιπλέον, διαθέτουν οθόνη με πιστοποίηση Εye Comfort με χαμηλή εκπομπή μπλε φωτισμού, που δεν ενέχει φωτοβιολογικό κίνδυνο για τα μάτια.

Τέλος, με το LG ThinQ, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν το Home IoT οικοσύστημά τους με φυσική αναγνώριση της φωνής, ενώ το ανασχεδιασμένο Magic Remote με την εργονομική σχεδίαση που το καθιστά πιο εύκολο στο κράτημα και το προηγμένο σύστημα στόχευσης και κύλισης, επιτρέπει ταχύτερες αναζητήσεις.

Like this:

Like Loading…



Source link