Τεχνολογία

Απογειώστε το beach party με τα φορητά ηχεία bluetooth της LG


20 Jun Απογειώστε το beach party με τα φορητά ηχεία bluetooth της LG

Posted at 14:46h
in GADGET, SMARTS
by Soustas

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ήρθε η ώρα να απογειώσετε τα πάρτι στην παραλία με τα κορυφαία ηχεία Bluetooth® της LG. Τα καινοτόμα φορητά ηχεία θα κάνουν τις εξορμήσεις σας στην παραλία ακόμα πιο απολαυστικές αφού μπορούν να τις μετατρέψουν σε ένα αξέχαστο beach party για εσάς και τους φίλους σας.

Τα φορητά ηχεία της LG είναι σχεδιασμένα για τους λάτρεις της μουσικής και συνδυάζουν την άψογη ποιότητα ήχου με την κομψή σχεδίαση. Εξασφαλίζουν μια καθηλωτική εμπειρία ήχου και διαθέτουν ασύρματη συνδεσιμότητα που κάνει την αναπαραγωγή μουσικής απλή υπόθεση.

Με ισχυρή απόδοση και επάρκεια μπαταρίας, τα portable speakers της LG, XBOOM Go XG5QBK[1] και XBOOM Go XG7QBK[2] υπόσχονται ένα ξέφρενο πάρτι με μουσική από το πρωί μέχρι το βράδυ. Διαθέτουν προστασία IP67[3] για να αντέχουν στο νερό και τη σκόνη, ενώ η λειτουργία Sound Boost, ενεργοποιείται με ένα πάτημα και διευρύνει το ηχητικό πεδίο. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να αφεθούν στο ρυθμό και να απολαμβάνουν μια ανεβασμένη εμπειρία ήχου.

 

Το XBOOM XL7S κατασκευάστηκε για μεγάλα πάρτι και με τα χαρακτηριστικά που διαθέτει, δίνει ζωή και ενθουσιασμό σ’ αυτά. Το XBOOM XL7S έχει απόδοση έως 250W και με το τεράστιο Woofer 8 ιντσών που διαθέτει προσφέρει πιο ισχυρό μπάσο και εξαιρετικά βαθύ και τολμηρό ήχο σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Η δυναμική βελτιστοποίηση μπάσων επιτρέπει την απόλαυση ενός ισορροπημένου ήχου χωρίς παραμόρφωση των μπάσων ακόμα και σε χαμηλή ένταση. Το XBOOM XL7S μπορεί να προσφέρει ευκρινή και καθαρό ήχο χάρη στα δυο dome tweeters 2,5 ιντσών. Είτε μέσα, είτε έξω, οι νότες υψηλών συχνοτήτων ακούγονται το ίδιο καθαρά.

 

Τα φορητά ηχεία της LG, εκτός από τα προηγμένα χαρακτηριστικά ήχου που διαθέτουν, δίνουν χρώμα στη μουσική, φέρνοντας μια δυναμική ενέργεια στο πάρτι. Τα φώτα εναρμονίζονται με το ρυθμό και κάθε τραγούδι αναπαράγεται με ένα χρώμα για μια εμπλουτισμένη εμπειρία μουσικής, με φωτισμό που ταιριάζει στη διάθεση του χρήστη.

 

Είτε απολαμβάνετε τον ήλιο, είτε απολαμβάνετε τη στιγμή γύρω από τη φωτιά στην παραλία, τα φορητά ηχεία της LG θα απογειώσουν την ατμόσφαιρα και θα αφήσουν τη μουσική να σας συνεπάρει.

[1] Διάρκεια μπαταρίας έως 18 ώρες. Η 18ωρη διάρκεια μπαταρίας βασίζεται στη χρήση του ηχείου με ένταση στο 50% και χωρίς φωτισμό. Με βάση τη δική μας αξιολόγηση της πηγής ήχου. Ο ήχος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον χρήσης του χρήστη.

[2] Διάρκεια μπαταρίας έως 24 ώρες. Η 24ωρη διάρκεια μπαταρίας βασίζεται στη χρήση του ηχείου με ένταση στο 50% και χωρίς φωτισμό. Με βάση τη δική μας αξιολόγηση της πηγής ήχου. Ο ήχος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον χρήσης του χρήστη.

[3] Η βαθμολογία IP67 είναι συνδυασμός των IP6X και IPX7. IP6X σημαίνει στεγανό σε σκόνη, ώστε να μην εισχωρεί σκόνη, και πλήρη προστασία από επαφή. IPX7 είναι η προστασία από τις επιπτώσεις της βύθισης στο νερό, με βάση τις συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε νερό έως και 1 μέτρο για έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα.

Πηγή