Τεχνολογία

WatchGuard, Seattle Kraken & Climate Pledge Arena ανακοινώνουν τη συνεργασία τους


26 Oct WatchGuard, Seattle Kraken & Climate Pledge Arena ανακοινώνουν τη συνεργασία τους

Posted at 15:59h
in SOFTWARE
by Soustas

Η WatchGuard® Technologies, παγκόσμιος ηγέτης στην ενοποιημένη ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία είναι πλέον ο Επίσημος Συνεργάτης Κυβερνοασφάλειας της ομάδας Seattle Kraken και Επίσημος Συνεργάτης του Climate Pledge Arena, της πιο προοδευτικής και βιώσιμης αρένας στον κόσμο. Οι Seattle Kraken έχει δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα για να αγωνιστεί, ή αλλιώς “to Defend the Deep”, όπως αναφέρουν. Ως μέρος αυτής της συνεργασίας, η ομάδα θα αναβαθμίσει την άμυνά της στον κυβερνοχώρο με την Ενοποιημένη Πλατφόρμα Ασφαλείας της WatchGuard, αναπτύσσοντας προηγμένη ασφάλεια δικτύου, έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων (MFA) και υπηρεσίες προστασίας, εντοπισμού και απόκρισης τελικού σημείου.

 

«Οι Seattle Kraken είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα χόκεϊ επί πάγου, προσφέρουμε ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινότητα του Σιάτλ, και το αποκλειστικό group εταιρειών με το οποίο συνεργαζόμαστε μας βοηθά να υπηρετήσουμε αυτήν την αποστολή», δήλωσε η Katie Townsend, CMO και Senior Vice President, Communications της Seattle Kraken. «Ως εταιρεία με έδρα το Σιάτλ και με περισσότερα από 25 χρόνια παγκόσμιας αριστείας στον τομέα της κυβερνοασφάλειας και δέσμευσης στον αντίκτυπο της κοινότητας, η WatchGuard είναι η τέλεια επιλογή για να γίνει ο νέος, επίσημος συνεργάτης μας στον τομέα της κυβερνοασφάλειας».

Η αρχιτεκτονική της WatchGuard Unified Security Platform® προσφέρει τις καλύτερες δυνατότητες στην κατηγορία ασφάλειας δικτύου, τελικού σημείου και ταυτότητας που διαχειρίζονται και αναπτύσσονται εύκολα μέσω μιας και μόνο κονσόλας. Αυτές οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται από περισσότερους από 17.000 συνεργάτες παρόχους διαχειριζόμενων υπηρεσιών (MSP) παγκοσμίως, για να απλοποιήσουν τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τις αναπτύξεις τους στον κυβερνοχώρο και να προστατεύουν τους πελάτες.

 

«Οι Kraken έχουν μια ακλόνητη δέσμευση για καινοτομία σε όλες τις πτυχές της επιχείρησης», δήλωσε ο Sean Rawlins, Director of Technology Operations της Seattle Kraken. «Ψάχνουμε πάντα τρόπους για να αναβαθμίσουμε την τεχνολογία μας και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που συνεργαζόμαστε με τη WatchGuard για να βελτιώσουμε τη στάση μας στον κυβερνοχώρο και να υπερασπιστούμε πιο αποτελεσματικά το γήπεδό μας, εντός και εκτός του πάγου».

 

«Είμαστε υπερήφανοι που ευθυγραμμίζουμε το brand μας με την οικογένεια συνεργατών των Seattle Kraken και του Climate Pledge Arena», δήλωσε η Michelle Welch, CMO και SVP of Business Strategy της WatchGuard Technologies. “Οι Kraken και το Climate Pledge Arena έχουν γρήγορα καθιερωθεί ως αγαπημένα ιδρύματα στο Σιάτλ. Είναι τιμή μας που οι λύσεις μας στον τομέα της κυβερνοασφάλειας προστατεύουν την ομάδα Seattle Kraken από απειλές στον κυβερνοχώρο, ενώ συγκινούν τους θαυμαστές στον πάγο».

 

Ως μέρος αυτής της πολυετούς συμφωνίας, η WatchGuard θα γίνει ο επίσημος συνεργάτης κυβερνοασφάλειας των Seattle Kraken και επίσημος συνεργάτης του Climate Pledge Arena. Μεταξύ της κοινότητας των Kraken, η WatchGuard θα είναι γνωστή ως Cyber Defenders of the Deep, η εταιρεία που υπερασπίζεται την Kraken ως επιχείρηση, από απειλές στον κυβερνοχώρο, ενώ οι οπαδοί Defend the Deep θα επευφημούν την ομάδα στον πάγο. Σε όλο το Climate Pledge Arena και το campus του Seattle Center, οι επισκέπτες θα έχουν την εμπειρία της WatchGuard ως Cybersecurity Simplified – Κυβερνοασφάλεια Απλοποιημένη, το οποίο είναι πυρήνας της αποστολής της εταιρείας, να λάβει ασφάλεια επιπέδου επιχείρησης και να την καταστήσει εύκολη στην εφαρμογή και τη διαχείριση για τους MSP και τους πελάτες μας.

 

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτή τη συνεργασία, επισκεφτείτε:  https://www.watchguard.com/wgrd-resource-center/kraken

 

 

Σχετικά με τη Seattle Kraken

Οι Seattle Kraken είναι η πιο πρόσφατη ομάδα στο National Hockey League που ξεκίνησε το 2021. Η σεζόν NHL 2023-24 θα είναι η τρίτη των Kraken στο Climate Pledge Arena μετά από την πρώτη προσπάθεια τους στα πλέι-οφ τη σεζόν 2022-23. Επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.nhl.com/kraken για τα τελευταία νέα και πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των δελτίων τύπου, πολυμέσων και άλλα.

 

Σχετικά με το Climate Pledge Arena

Το Climate Pledge Arena, που βρίσκεται στο κέντρο του Σιάτλ, είναι η πλήρης ανακατασκευή ενός ιστορικού ορόσημου που κατασκευάστηκε αρχικά για την Έκθεση Παγκοσμίου Φήμης του Σιάτλ το 1962. Η αρένα φιλοξενεί την ομάδα Seattle Kraken του NHL, την ομάδα Seattle Storm του WNBA και τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της ζωντανής μουσικής και των εκδηλώσεων παγκοσμίως. Η αρένα πήρε το όνομά της από το The Climate Pledge, μια πρωτοβουλία που ιδρύθηκε από την Amazon και το Global Optimism, ζητώντας από τις παγκόσμιες εταιρείες να επιτύχουν μηδενικές εκπομπές άνθρακα έως το 2040. Το Climate Pledge Arena διαθέτει ένα από τα πιο προοδευτικά προγράμματα βιωσιμότητας για ένα κτίριο του μεγέθους του, συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης Zero Carbon, καθιστώντας την την πρώτη αρένα με παγκόσμια πιστοποίηση για μηδενικές εκπομπές άνθρακα. Το Climate Pledge Arena άνοιξε τις πύλες του στις 19 Οκτωβρίου 2021. Ιστοσελίδα: climatepledgearena.com

Πηγή