Τεχνολογία

Tourism Awards 2023: Μία ακόμα διάκριση για την LG Business Solutions


02 May Tourism Awards 2023: Μία ακόμα διάκριση για την LG Business Solutions

Posted at 11:55h
in BUSINESS, TECH STUFF
by Soustas

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) διακρίθηκε με το Bronze βραβείο στα «Tourism Awards 2023» και στην κατηγορία «Cost-saving technology», για την παροχή της προηγμένης, συνδυαστικής ξενοδοχειακής λύσης κλιματισμού, θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού που εγκαταστάθηκε στο Magma Resort Santorini.

Το 2022, η LG Business Solutions συνεργάστηκε με το πολυτελές θέρετρο Magma Resort Santorini, το πρώτο ξενοδοχείο Hyatt στα ελληνικά νησιά, εξοπλίζοντας τις εγκαταστάσεις του με προηγμένες λύσεις επαγγελματικού κλιματισμού και συστήματα ψύξης-θέρμανσης.  Συγκεκριμένα, η LG προμήθευσε το ξενοδοχείο με τα VRF συστήματα ψύξης-θέρμανσης LG Multi V και με εσωτερικές μονάδες Hydrokit για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Επιλέγοντας τις σύγχρονες επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού της LG, το Magma Resort Santorini είναι σε θέση να προσφέρει μια άνετη και φιλική προς το περιβάλλον εμπειρία διαμονής στους επισκέπτες του, εξοικονομώντας παράλληλα κόστος.

Η LG Business Solutions έχει δεσμευτεί να παρέχει καινοτόμες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και κόστους στους επαγγελματίες και να ικανοποιεί ακόμα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις τους. Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών προϊόντων και λύσεων ψύξης, θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης που βοηθούν τις επιχειρήσεις να είναι ανταγωνιστικές αλλά και να αποδίδουν καλύτερα, μειώνοντας το λειτουργικό τους κόστος.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Απριλίου, στο Caryatids ballroom του Grand Hyatt Athens με την παρουσία πολλών στελεχών και προσωπικοτήτων του ελληνικού τουρισμού. Το βραβείο για αυτή την ξεχωριστή διάκριση παρέλαβε η κυρία Βασιλική Καραδήμου, BS Vertical Senior Sales Manager στην LG Business Solutions.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το Bronze βραβείο που λάβαμε στα Tourism Awards 2023», δήλωσε ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas. «Η δέσμευσή μας στην παροχή τεχνολογίας εξοικονόμησης ενέργειας και κόστους μας έχει βοηθήσει να οικοδομήσουμε σταθερές συνεργασίες με μεγάλα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του Magma Resort Santorini. Είμαστε υπερήφανοι που βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων σε όλη τη χώρα».

Πηγή