Το Sphinx and the Cursed Mummy κυκλοφορεί για PC/MAC/LinuxΗ THQ Nordic ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το Sphinx andthe Cursed Mummy, ένας τίτλος που κυκλοφόρησε αρχικά στο PlayStation 2, στο GameCube και στο Xbox το 2003 (ΗΠΑ) και το 2004 (Ευρώπη), αντίστοιχα, θα εμφανιστεί και σταPC/MAC/Linux στις 10 Νοεμβρίου 2017.

Ακολουθεί ένας πλήρης κατάλογος των στοιχείων που βελτιώθηκαν σε αυτόν τον τίτλο:

Υποστήριξη διάφορων αναλύσεων και widescreen (HD, 4K και πάνω), native multi-sampling anti-aliasing (MSAA) και anisotropic filtering (AF) για ξεκάθαρες λεπτομέρειες στα 60 frames per second.
3D graphics engine που γράφτηκε από την αρχή στο μοντέρνο OpenGL 3+, βασισμένη στις πρωτότυπες εκδόσεις για Xbox και PlayStation 2, η οποία υποστηρίζει volumetricsoft particles.
Audio subsystem που γράφτηκε από την αρχή για cross-platform reverb και ρεαλιστικόdistance scaling, μαζί με απόδοση stereo, 5.1, 6.1, 7.1 και HRTF χάρη στο νέο OpenALSoft back-end.
Προαιρετική υποστήριξη χειριστηρίων τύπου Xbox με force feedback.
Plug-and-play – ο παίκτης μπορεί να αλλάξει από τον συνδυασμό ποντικιού / πληκτρολογίου σε χειριστήριο οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι.
Πλήρη υποστήριξη πληκτρολογίου και ποντικιού. Προστέθηκε υποστήριξη στο interfaceώστε τα κουμπιά να πιέζονται και οι λίστες να σκρολάρονται. Η κάμερα ελέγχεται και μετο ποντίκι.
Το παιχνίδι βασίζεται στην PAL έκδοση του πρωτότυπου τίτλου, διορθώνοντας το διαβόητο savegame bug της NTSC έκδοσης.
Διορθώθηκαν διάφορα προβλήματα των γραφικών και του collision που ως τώρα δεν διακρίνονταν στις χαμηλότερες αναλύσεις.
Αποκαταστάθηκαν τα HD textures, ενώ διάφορα στοιχεία του GUI σχεδιάστηκαν με προσοχή ξανά για να αφαιρεθεί το pillar-boxing και να καλυφθούν οι περιοχές τουwidescreen, χωρίς όμως να αλλοιωθεί το πρωτότυπο στυλ των γραφικών.
Απουσία GUI ή HUD stretching.


Τι είναι το Sphinx and the Cursed Mummy
Το Sphinx and The Cursed Mummy είναι ένα πρωτότυπο 3rd person action-adventureεμπνευσμένο από τη μυθολογία της αρχαίας Αιγύπτου. Ο Sphinx, ο οποίος ταξιδεύει στον κόσμο χρησιμοποιώντας μαγικές πύλες για να καταστρέψει τα κακόβουλα σχέδια του Set, θα χρειαστεί όλη την πονηριά, την ευελιξία και μια σειρά από ειδικές δυνάμεις για να τα καταφέρει. Θα πρέπει επίσης να στηριχτεί στη φίλη του, τη Mummy, όταν η διακριτικότητα αποτελεί τη μοναδική λύση σε ένα πρόβλημα. Βρίσκοντας τις κλεμμένες μαγικές κορώνες της Αιγύπτου, ο Sphinx μπορεί να σταματήσει τον Set και να σώσει τον κόσμο.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

Χρησιμοποιήστε τις δεξιότητες του Sphinx με τα όπλα για να αντιμετωπίσετε θανάσιμα, μυθικά πλάσματα – και να μεταμορφωθείτε σε φτερωτό λιοντάρι
Αναλάβετε τον έλεγχο της Mummy όταν η δύναμη και οι δεξιότητες στη μάχη δεν είναι επαρκείς – χρησιμοποιήστε την ικανότητα της Mummy στην απόκρυψη για να αποφύγετε τους εχθρούς
Αλληλοεπιδράστε με εκατοντάδες μοναδικά και ευφάνταστα πλάσματα, εχθρούς και συμμάχους
Υπέροχα γραφικά που δίνουν ζωή σε ένα μυθικό κόσμο που βασίζεται στους Αιγυπτιακούς θρύλους
Διαβάστε ακόμα:Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *