Το νέο σπορ κάθισμα της Opel
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017, 12:31

Εξαερισμός, θέρμανση, λειτουργία μασάζ, ρυθμιζόμενα πλαϊνά μαξιλάρια, άριστη πλευρική στήριξη και άνεση σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Το νέο σπορ κάθισμα της Opel, θεωρείται ένα από τα καλύτερα του είδους.

Πιστοποιημένο από το AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.), το καινούργιο μπάκετ κάθισμα της γερμανικής φίρμας προσφέρεται στα Insignia GSi και GSi Sports Tourer, με τους πελάτες να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο δερμάτινων συνδυασμών.

Ρυθμίζεται ηλεκτρικά σε μήκος, βάθος και γωνία πλάτης, διαθέτοντας οσφυϊκή υποστήριξη τεσσάρων κατευθύνσεων και προσαρμοζόμενα πλαϊνά μαξιλάρια. Είναι απόλυτα εργονομικό, με τον εξαερισμό και τη θέρμανση να ενσωματώνονται στην έδρα και την πλάτη. Επιπλέον, ο οδηγός μπορεί να απολαμβάνει μασάζ στην πλάτη.

Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από το Κέντρο Τεχνικής Εξέλιξης (TDC) της Opel και χαρακτηρίζεται ως ένα καθαρόαιμο κάθισμα performance. Τα κύρια ατσάλινα εξαρτήματα είναι προϊόντα του εργοστασίου του Kaiserslautern. Όσο για το βάρος του, με όλες τις λειτουργίες δεν υπερβαίνει τα 26 κιλά.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017, 12:31Source link