Το Gran Turismo, το κορυφαίο racing game, στον ΓΕΡΜΑΝΟΤο πολυαναμενόμενο Gran Turismo, το κορυφαίο racing game που έρχεται για πρώτη φορά στο PS4 με το Gran Turismo Sport, φέρνει στους πελάτες του ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, με μοναδικές προσφορές.

 

Μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι λάτρεις των παιχνιδιών ταχύτητας, και όχι μόνο, έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τo PS4 1TB με το Gran Turismo Sport σε τιμή προσφοράς από 359€ μόνο 299€[1].

 

Επιπλέον, με κάθε αγορά PS4 Gran Turismo, αποκλειστικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι καταναλωτές μπορούν να ντύσουν το χειριστήριό τους με το αγαπημένο τους skin[2] εντελώς δωρεάν, με την υπηρεσία G-Tattoo. Αρκεί να επιλέξουν την εικόνα που επιθυμούν μέσα από γκάλερι φωτογραφιών ή να το ντύσουν με οποιαδήποτε σχέδιο, εικόνα ή ακόμα και φωτογραφία της επιλογής τους.

 

Το Gran Turismo είναι ο απόλυτος προσομοιωτής οδήγησης. Σε συνεργασία με την παγκόσμια ομοσπονδία αυτοκινήτου FIA (Fédération Internationale de l’Automobile), προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις τόσο στους δυνατούς παίκτες, όσο και σε αυτούς που έχουν λιγότερη εμπειρία στο παιχνίδι. Είναι πλήρως εξελληνισμένο και συμβατό με το PS VR που προσφέρει μια ανεπανάληπτη 360◦ εμπειρία θέασης σε 3D περιβάλλον. Εξίσου δυνατές εμπειρίες, με εντυπωσιακά γραφικά, προσφέρει και το Gran Turismo Sport, που αναπαριστά ψηφιακά με εκπληκτική πιστότητα κάθε μοντέλο που εμφανίζεται, με τον χρήστη να έχει στη διάθεσή του πάνω από 177 αυτοκίνητα συμπεριλαμβανομένων των Vision Gran Turismo. Το Gran Turismo Sport περιλαμβάνει 27 πίστες, σε 15 τοποθεσίες από την θρυλική “Tokyo Expressway” στην πασίγνωστη Nürburgring Nordschleife (North Loop), αλλά και την “Northern Isle Speedway.

 

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συνεχίζει να φέρνει στα καταστήματα του και στο e-shop www.germanos.gr κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών και προηγμένες κονσόλες. Με νέες κυκλοφορίες, αποκλειστικές προσφορές και προσιτές τιμές για να μπορούν οι πελάτες του να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες ψηφιακής διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

[1] H προσφορά ισχύει έως 29/10/2017 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Η τιμή είναι ενδεικτική και συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ.

[2] Η απόδοση του skin ισχύει έως 18/11/2017  στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Διαβάστε ακόμα:Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.