Τα Smartphones Xiaomi δίνουν το «παρών» στο Ράλλυ Ακρόπολις, ως Χορηγός της STH RALLY TEAMΤα Smartphones Xiaomi δίνουν το «παρών» στο Ράλλυ Ακρόπολις, ως Χορηγός της STH RALLY TEAM

Ένα από τα πλέον εμβληματικά χωμάτινα Ράλλυ στην Ευρώπη, το Ράλλυ Ακρόπολις, ξεκινά  για 64η φορά στην ιστορία του. Tα Xiaomi Smartphones, τα οποία διαθέτει και υποστηρίζει η Info Quest Τechnologies, με χιλιάδες πλέον fans στην Ελλάδα και την Ευρώπη, δε θα μπορούσαν να λείπουν από αυτήν τη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που συναρπάζει κάθε χρόνο χιλιάδες φίλους του αυτοκινήτου και είναι συνώνυμη της ταχύτητας, της δύναμης και των επιδόσεων πέρα από τα συμβατικά όρια και τα  συνηθισμένα.

 

 

Η αγωνιστική ομάδα STH Rally Team, με πλήρωμα τους Στέφανο Θεοχαρόπουλο και Γιώργο Κότσαλη, και αυτοκίνητο ένα Mitsubishi Lancer Evo9, θα τρέξει φέτος με Χορηγό μεταξύ άλλων τη Xiaomi και το χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα της  μάρκας, να κυριαρχεί στις δύο πλευρές του αυτοκινήτου.

 

 

Η εκκίνηση στο  Ράλλυ Ακρόπολις 2018 έγινε στην Ακρόπολη, στις 11:00, την Παρασκευή 1/6 και ο αγώνας θα ξεκινήσει με την Υπερειδική του Ιπποδρόμου Μαρκόπουλου, στις 15:26, ενώ θα ακολουθήσει η μεγαλύτερη Ειδική του αγώνα, η Θήβα των 30,53 χλμ., στις 17:34. Το Σάββατο 2/06 οι αγωνιζόμενοι θα κάνουν δύο φορές τον κύκλο των τριών Ειδικών Διαδρομών «Νέα Άμφισσα», «Δροσοχώρι» και «Παλαιοχώρι-Μενδενίτσα» νότια της Λαμίας, επιστρέφοντας ενδιάμεσα στο Service Park της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας στις 13:52. Η Κυριακή 3/06 περιλαμβάνει επίσης δύο επαναλήψεις των ΕΔ «Γραμμένη» και «Δίβρη», δυτικά και βόρεια της Λαμίας, πριν την επιστροφή στην ΠΕΛ για τον τερματισμό στις 15:04.

 

Το Ράλλυ Ακρόπολις προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ (ERC), όσο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. ‘Εχει συνολικό μήκος 867,72 χιλιομέτρων, εκ των οποίων τα 237,89 χιλιόμετρα είναι αγωνιστικά και αποτελούν τις 12 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα.

 

Όλοι οι mi fans βρίσκονται στο πλευρό της STH Rally Team και της εύχονται καλή επιτυχία!

Like this:

Like Loading…Source link