Σκύλος ζει στο νεκροταφείο σε χωριό των Ιωαννίνων από τότε που πέθανε η κηδεμόνας του
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017, 02:44

Μια συγκινητική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας χάρη στην παρατηρητικότητα και στο ενδιαφέρον μιας γυναίκας ,όταν βρέθηκε σε νεκροταφείου χωριού των Ιωαννίνων θέλοντας να επισκεφθεί το μνήμα οικείου της προσώπου.

Όταν έφτασε στο χώρο του κοιμητηρίου ,είδε κάτι που της τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον ένα μικρόσωμο και εμφανώς ταλαιπωρημένο σκυλάκι βρίσκονταν ανάμεσα στα μνήματα .

Η κ.Αλεξάνδρα αφού ρώτησε έμαθε πως ο συμπαθέστατος σκύλος έμενε στο νεκροταφείο από τότε που πέθανε η κηδεμόνας του, περιμένοντας την μάταια να γυρίσει κοντά του. Έτσι χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε το ζώο μαζί της για να το ταΐσει και να το φροντίσει τις λίγες μέρες που επρόκειτο να καθίσει στο χωριό της.


Παρά τη φροντίδα όμως που δέχθηκε από εκείνη, ο σκύλος έφυγε από το σπίτι της για να επιστρέψει και πάλι στο νεκροταφείο, μη μπορώντας να αποχωριστεί στιγμή την κηδεμόνα του.

Για το συγκινητικό αυτό περιστατικό ενημερώθηκαν οι εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων, και με σχετική τους ανάρτηση στο facebook απευθύνουν έκκληση στους φιλόζωους να κοινοποιήσουν την ιστορία του συμπαθέστατου τετράποδου, για να φύγει από το χώρο που ζει όσο γίνεται πιο σύντομα και να βρει τη νέα του οικογένεια, που θα της χαρίσει παντοτινή αγάπη και αφοσίωση, όπως ακριβώς κάνει και στην κηδεμόνα του, παραμένοντας στο πλάι της και περιμένοντάς την μάταια να γυρίσει.

Ο σκυλάκος είναι αρσενικός περίπου 2 ετών μόλις 3 κιλά, φιλικότατος ,γνωρίζει από βόλτα με αυτοκίνητο, και υπακούει σε εντολές.

Πηγή: epirus-tv-news.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017, 02:52Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.