Τεχνολογία

Προσθέστε κείμενο στις φωτογραφίες σας με αυτή την εφαρμογήTo κείμενο πάνω στη φωτογραφία δεν είναι φυσικά μια νέα ιστορία, πλέον όμως είναι κάτι που κάνουν όλοι.

Γιατί όχι κι εσύ λοιπόν, εσύ που δεν αφιερώνεις ακριβώς όλη σου τη μέρα ψάχνοντας τα τεχνολογικά καλούδια και δεν ξέρεις τα κατατόπια;

Πέρνα λοιπόν στην επόμενη μέρα των social media και της ηλεκτρονικής επικοινωνίας ντύνοντας με λέξεις τις εικόνες ή τις φωτογραφίες σου πανεύκολα και… ανέξοδα.

Κι ενώ υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που πρέπει να δώσεις το κατιτίς σου, τα δωρεάν προγράμματα είναι επαρκή για τις ανάγκες του αρχάριου που θέλει να φτιάχνει χιουμοριστικές εικόνες ή προσωποποιημένες ευχετήριες κάρτες.

Η εφαρμογή Phontograph, για παράδειγμα, είναι ένα καταπληκτικό και εξόχως απλό εργαλείο που μας παρέχει μάλιστα και μεγάλη επιλογή γραμματοσειρών, αλλά και έτοιμα σχήματα και μοτίβα, ικανοποιώντας απόλυτα τις ερασιτεχνικές γραφιστικές μας ανάγκες. Είναι διαθέσιμη και για iOS και για Android.

Πέρα από τις γραφιστικές της υπηρεσίες, με τη Phonto μπορείς ακόμα να προσθέσεις και έξτρα γραμματοσειρές στο κινητό σου, σε περίπτωση που αυτές που έχει προεγκατεστημένες δεν είναι αρκετές!

Εναλλακτικά, μπορείς να δοκιμάσεις τη δωρεάν έκδοση του Typic ή του Over, δύο εξίσου αξιόπιστων και απλών στη λειτουργία τους εφαρμογών…

newsbeast.gr

Διαβάστε ακόμα:Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *