Ειδήσεις

Πωλούνται θέσεις στάθμευσης για μισό εκατομμύριο δολάρια!
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017, 12:30

Το Μανχάταν στη Νέα Υόρκη, είναι η πιο διάσημη, ακριβή και συναρπαστική περιοχή. Εκεί χτυπά η καρδιά της αμερικανικής μεγαλούπολης, βρίσκονται οι κορυφαίοι οίκοι μόδας και συχνάζει η κρεμ ντε λα κρεμ της κυρίαρχης τάξης.

Η γειτονιά του Σόχο έχει παρασύρει ολόκληρη την πόλη σε μια δημιουργικότητα χωρίς προηγούμενο, προσελκύοντας την αφρόκρεμα των εφοπλιστών παγκοσμίως, τους σταρ του Χόλυγουντ, τους χρηματιστές και τους επιχειρηματίες. Εκτείνεται από την 6η λεωφόρο στα δυτικά ως την λεωφόρο Broadway στα ανατολικά, με τις τιμές των κατοικιών να αγγίζουν αστρονομικά νούμερα.

Εκεί, κατασκευάζεται ένα υπερπολυτελές κτήριο το οποίο αποτελείται από 115 ονειρικά διαμερίσματα, αξίας από 1 έως 20 εκατομμύρια δολάρια. Στο υπόγειο του 565 Broome SoHo δημιουργούνται 40 θέσεις στάθμευσης, οι οποίες κοστίζουν 550.000$ έκαστος.

Με απλά λόγια, για να παρκάρει κάποιος από τους ιδιοκτήτες ένα από τα αυτοκίνητά του, πρέπει να δώσει περισσότερο από μισό εκατομμύριο δολάρια. Οι θέσεις αναμένεται να γίνουν ανάρπαστες, καθώς στο Σόχο το πάρκινγκ είναι είδος προς εξαφάνιση.

Το 565 Broome SoHo θα είναι έτοιμο μέσα στη χρονιά, με τα περισσότερα διαμερίσματα να έχουν ήδη πωληθεί.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017, 12:30Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *