Ποιος ταξιδεύει για Ρωσία με τον βυθισμένο Τιτανικό;




Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017, 10:00

Υπήρχαν ζωοκλέφτες που κάποια στιγμή ήθελαν να γίνουν κανονικοί επιχειρηματίες. Να κάνουν νόμιμο εμπόριο. Μάζεψαν κάποια λεφτουδάκια στην άκρη και επειδή είχαν μάθει τα κόζα της δουλειάς, την έκαναν γυριστή. Κυριλάτες μπίζνες.

Και η ζωοκλοπή έχει τα ντεσού της. Χρειάζεται οργάνωση. Κινήσεις σωστές. Η εθνική ομάδα στην Κροατία έδειξε ότι πλέον δεν έχει προσόντα ζωοκλέφτη. Πειρατή. Αντάρτη πόλεων. Όχι μόνον δεν κράτησε τον αντίπαλο αμυντικά, αλλά του έκανε δώρο και δύο γκολ.

Οι γκέλες της εθνικής στα δύο κροατικά γκολ ίσως να ήταν στο πρόγραμμα. Στα προαπαιτούμενα εν όψει της αξιολόγησης. Κάντε πλειστηριασμούς στα κόκκινα δάνεια λέει η τρόϊκα, η εθνική δύο φορές έκανε στην πραγματικότητα αυτογκόλ. Ούτε ο Τσίπρας με τον Τσακαλώτο δεν έπαιξαν τόσο «προδοτικά» με τους δανειστές.

Τι γίνεται σήμερα; Στη ρεβάνς με τους Κροάτες. Ελπίζουν στην ανατροπή του 4-1 μόνον όσοι κόβουν εισιτήριο να ταξιδεύσουν με τον βυθισμένο «Τιτανικό» για την Ρωσία.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, το 1971, έχασε 4-1 στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα και τελικά τον απέκλεισε με 3-0. Τότε ήταν χούντα. Υπήρχε και Δέσποινα. Και η Παναγία που ήταν με τους Έλληνες ορθόδοξους, όχι τους Σέρβους ορθόδοξους.

………………

Το άγνωστο γεγονός που έκανε την ”αρχή” στο έπος του 2004, διάβασε apodytiriakias.gr


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017, 10:11



Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.