Τεχνολογία

Pixel 7a: Ένα smartphone που αξίζει τα λεφτά του!


19 Dec Pixel 7a: Ένα smartphone που αξίζει τα λεφτά του!

Posted at 02:54h
in SMARTPHONES
by Soustas

Το Pixel 7a της Google είναι ένα smartphone μεσαίας κατηγορίας που κυκλοφόρησε το 2021. Διαθέτει οθόνη 6,2 ιντσών Full HD+ OLED με ανάλυση 2280×1080 pixel. Η συσκευή τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 765G και έρχεται με 6GB RAM και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος δεν μπορεί να επεκταθεί.

Το Pixel 7a διαθέτει οπίσθια κάμερα 12,2 megapixel και εμπρόσθια κάμερα 8 megapixel για selfies. Η οπίσθια κάμερα είναι ικανή να καταγράφει λεπτομερείς φωτογραφίες και βίντεο και διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά όπως το Night Sight, το οποίο σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με ελάχιστο θόρυβο. Η μπροστινή κάμερα είναι επίσης ικανή να τραβάει selfies υψηλής ποιότητας.

Η συσκευή τρέχει σε Android 11 και διαθέτει χαρακτηριστικά όπως το Google Assistant, το οποίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε φωνητικές εντολές για να ελέγχετε το τηλέφωνό σας και να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες. Διαθέτει επίσης αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος για πρόσθετη ασφάλεια. Το Pixel 7a διαθέτει μπαταρία 3.800mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, επιτρέποντάς σας να γεμίζετε γρήγορα τη συσκευή σας όταν χρειάζεται.

Συνολικά, το Pixel 7a είναι ένα σταθερό smartphone μεσαίας κατηγορίας που προσφέρει μια καλή ισορροπία επιδόσεων, ποιότητας κάμερας και χαρακτηριστικών. Αν ψάχνετε για ένα smartphone που να είναι προσιτό αλλά να έχει καλές επιδόσεις, το Pixel 7a αξίζει σίγουρα να το σκεφτείτε.

 

Πηγή