«Όσο περνάει ο χρόνος, θα έχουμε καλύτερη εικόνα»
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018, 20:18

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε εξηγήσεις για τις δύο ντροπιαστικές εκτός έδρας ήττες του Ολυμπιακού, από τη Μπασκόνια και την Χίμκι, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, αμέσως μετά τη νίκη επί του Προμηθέα στην Πάτρα. Δύο ημέρες μετά το ραντεβού του με τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλος, ο Σφαιρόπουλος τόνισε δημόσια πως οι τραυματισμοί από την αρχή της σεζόν είναι η αιτία για την απαράδεκτη εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός σε δύο ματς της Ευρωλίγκας μέσα σε λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε: «Οι πολλοί τραυματισμοί έχουν επιπτώσεις στην ομάδα, κυρίως στη χημεία. Άλλοι μπαίνουν, άλλοι βγαίνουν. Δεν υπάρχει σταθερότητα. Υπήρχαν αγώνες που κατεβήκαμε με δέκα και έντεκα παίκτες, λόγω των προβλημάτων. Καταλαβαίνετε ότι αυτοί που παίζουν επιβαρύνονται, αυτοί που γύρισαν τώρα δεν έχουν ρυθμό. Υπάρχει ανομοιογένεια, γι αυτό χρειαζόμαστε λίγο ρυθμό.

Κλείσαμε ένα κύκλο πέντε αγώνων σε δέκα ημέρες, που δεν μας επέτρεψε να προπονηθούμε όλοι μαζί. Κάναμε απλά συντήρηση, κάτι το οποίο είχε επιπτώσεις γιατί δεν μπορούσαμε να βρούμε εύκολα τη χημεία και τους ρόλους, για να έχουμε ένα ομοιογενές σύνολο. Όσο περνάει ο χρόνος, θα έχουμε καλύτερη εικόνα. Μέχρι την Παρασκευή, που είναι το επόμενο παιχνίδι, θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση».


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018, 20:22Source link