Ομιλία Κουτσούμπα στη Συνάντηση των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων της Μεσογείου, Μ. Ανατολής και Περσικού Κόλπου
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017, 15:54

Στην Περιφερειακή Συνάντηση των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων της Μεσογείου, της Μέσης Ανατολής και του Περσικού Κόλπου, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του ΚΚΕ, πρόκειται να μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ θα μιλήσει στις 9 το πρωί, με θέμα «Τα κομμουνιστικά κι εργατικά κόμματα σταθερά στο πλευρό του δίκαιου αγώνα του παλαιστινιακού λαού, στην πάλη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και στην καπιταλιστική εκμετάλλευση».

Η περιφερειακή συνάντηση θα διεξαχθεί στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ και αναμένεται να λάβουν μέρος τα εξής 15 κόμματα: Αιγυπτιακό Κομμουνιστικό Κόμμα, Αλγερινό Κόμμα για τη Δημοκρατία και το Σοσιαλισμό, Κομμουνιστικό Επαναστατικό Κόμμα Γαλλίας, Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, Κομμουνιστικό Κόμμα Λαών Ισπανίας, Τουντέχ (Ιράν), Κομμουνιστικό Κόμμα Ισραήλ, Κομμουνιστικό Κόμμα (Ιταλία), ΑΚΕΛ (Κύπρος), Λιβανέζικο Κομμουνιστικό Κόμμα, Παλαιστινιακό Κομμουνιστικό Κόμμα, Κόμμα Λαού Παλαιστίνης, Συριακό Κομμουνιστικό Κόμμα, Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας, Τυνησιακό Προοδευτικό Δημοκρατικό Σοσιαλιστικό Κόμμα.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017, 15:55Source link