Τεχνολογία

O Leica Ambassador Steve McCURRY με το νέο Xiaomi 13 Pro (video)


27 Feb O Leica Ambassador Steve McCURRY με το νέο Xiaomi 13 Pro (video)

Μετά την παρουσίαση της νέας σειράς Xiaomi 13 , η εταιρία κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τον παγκοσμίου φήμης φωτογράφο και Leica Ambassador Steve McCURRY  να χρησιμοποιεί την συσκευή στους δρόμους της Βαρκελώνης.

Υπενθυμίζουμε τα χαρακτηριστικά του Xiaomi12 Pro:

Κάθε λειτουργία του συστήματος κάμερας των Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro, από το μηχανισμό και την ποιότητα εικόνας μέχρι το UI, σχεδιάστηκε σε στενή συνεργασία με τη Leica για την δημιουργία μιας νέας εμπειρίας φωτογράφισης με smartphone. Αμφότερες συσκευές είναι εξοπλισμένες με το τριπλό σύστημα καμερών με φακούς Leica.

Δείτε επίσης: Αξίζει η Nikon D7100 το 2023;

Το σύστημα κάμερας Leica Vario-Summicron 1:19-2.2/14-75 ASPH του Xiaomi 13 Pro, με πεδίο εστίασης από τα 14mm μέχρι τα 75mm, αποτελείται από μια βασική κάμερα εύρους 23mm με έναν υπερμεγέθη αισθητήρα IMX989, 1 ίντσας, μια 75mm floating telephoto κάμερα, καθώς και έναν υπερευρυγώνιο φακό στα 14mm. Ο αισθητήρας IMX989, που έκανε το ντεμπούτο του με το Xiaomi 12S Ultra είναι ο μεγαλύτερος αισθητήρας που χρησιμοποιείται σε smartphone. Με δυναμικό εύρος, εκπληκτικές δυνατότητες σύλληψης φωτός και γρήγορη ανταπόκριση, ο μεγάλος αισθητήρας εγγυάται χρωματιστές εικόνες με ευδιάκριτο κοντράστ και ξεκάθαρη ανάλυση ώστε να φαίνεται κάθε λεπτομέρεια. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία εστίασης επιπέδου DSLR, ο νέος τηλεφακός της συσκευής στα 75mm χρησιμοποιεί το σύστημα αιωρούμενου φακού για να πετύχει πεδίο εστίασης που ξεκινά από τα 10cm μέχρι…το άπειρο. Τέλειο για συγκλονιστικά πορτρέτα και υπέροχες κοντινές λήψεις.

Την ίδια στιγμή, το Xiaomi 13 διαθέτει οπτικό ζουμ 0,6Χ μέχρι 3,2Χ μαζί με τηλεφακό στα 75mm.

Πηγή