Ο Hamilton κρυφοκοιτάζει τη θρυλική AMG 300 SEL
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017, 15:12

Η φετινή χρονιά είναι πολύ σημαντική για τη Mercedes, καθώς το περίφημο τμήμα επιδόσεων με τα διακριτικά AMG γιορτάζει τις πέντε δεκαετίες ύπαρξης.

Από την αρχή του έτους, η γερμανική μάρκα διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια της Mercedes-AMG, παρουσιάζοντας παράλληλα και ορισμένα εκπληκτικά επετειακά μοντέλα, όπως το AMG GT3 Edition 50.

Στην επερχόμενη έκθεση της Φρανκφούρτης ωστόσο, θα γίνουν οι μεγαλύτερες εκπλήξεις. Η Mercedes, ετοιμάζει ένα μοναδικό σόου, εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Στο περίπτερο της, λογικά θα βρεθούν όλα τα μοντέλα με το σήμα AMG, από το πρώτο έως το τελευταίο.

Στο κέντρο της σκηνής αναμένεται η ιστορική AMG 300 SEL, ένα τετράτροχο «κτήνος» με κινητήρα 6,8 λίτρων. Το προσωνύμιο που συνοδεύει το αγωνιστικό αυτοκίνητο είναι «κόκκινη γουρούνα» και αποτελεί το όνειρο όλων των φανατικών συλλεκτών.  

Πρόσφατα, ο Lewis Hamilton επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Mercedes-AMG και «χάζεψε» το υπέροχο κόσμημα της αυτοκίνησης, δίνοντας την υπόσχεση ότι κάποια μέρα όλα θα ξεκινήσουν από την αρχή.
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017, 15:12Source link