Ειδήσεις

O γνωστός σεφ Τζέιμι Όλιβερ δίνει μάχη κατά της παχυσαρκίας
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018, 10:17

Ο Τζέιμι Όλιβερ δίνει καθημερινά μάχη κατά της παχυσαρκίας και της κακής διατροφής. Τώρα δίνει τον δικό του προσωπικό αγώνα. Όπως ο ίδιος δήλωσε θέλει να χάσει τέσσερα με έξι κιλά και παρόλο δεν είναι πολλά έχει προσλάβει προσωπικό γυμναστή για να μπορέσει να απαλλαγεί από αυτά.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο ο 42χρονος σεφ δήλωσε ότι «συνεργάζομαι με τον γυμναστή Τζέιμι Σόϊερ, είναι καταπληκτικός επαγγελματίας και καλός φίλος. Είμαι τέσσερα κιλά… έξι κιλά… βαρύτερος από ό,τι πρέπει να είμαι. Θα τα ξεφορτωθώ τους επόμενους μήνες, ήμουν πάντα δραστήριος ως παιδί και σε αρκετά καλή κατάσταση μέχρι τα 30 μου και τότε άρχισα να παίρνω βάρος».

Την περασμένη εβδομάδα έστειλε ένα σχέδιο με 13 σημεία στην πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι, το οποίο, εάν εφαρμοστεί, πιστεύει ότι θα μεταμορφώσει τις ζωές των παιδιών της Βρετανίας.

«Για πρώτη φορά θα πρέπει να βάλουμε την υγεία των παιδιών πάνω από την πολιτική. Τα παιδιά είναι το μέλλον της Βρετανίας, το οποίο για μένα είναι ηθικά πιο πάνω από οποιαδήποτε πολιτική θέση», είπε και πρόσθεσε: «Αυτή η επιστολή σημαίνει πολλά για μένα. Οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων έβαλαν τις διαφορές τους στην άκρη και είπαν: Δεν συμφωνούμε σε όλα, αλλά συμφωνουμε σε αυτό».

Είπε ακόμα ότι η παιδική παχυσαρκία είναι μία περίπλοκη υπόθεση και χρειάζονται πολλές αλλαγές, αλλά πιστεύει ότι η επιστολή που έχει στείλει θα καταρίψει όλα τα εμπόδια ώστε η Τερέζα Μέι και το υπουργικό συμβούλιο να πράξουν το σωστό.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018, 10:19Source link