Ειδήσεις

O Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκαλύπτει τις εξελίξεις της σειράς «Έλα στη θέση μου»
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018, 01:30

Για τις εξελίξεις της σειράς «Έλα στη θέση μου» αλλά και για τον ρόλο του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό MyTv ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

– Παρά τα όσα του έχει κάνει, φαίνεται ότι τον αγαπάει πραγματικά. Το καταλαβαίνει αυτό ο Βλάσης;


– Όχι, δεν το καταλαβαίνει. Δεν υπάρχει κάτι για να τον πείσει. Το αντίθετο συμβαίνει μάλιστα. Ενώ του λέει συνεχώς ότι τον αγαπάει, επειδή έχει περάσει τόσο πολλά από αυτήν τη γυναίκα, δεν πείθεται. Ακόμα και στην καλή της πρόθεση, ψάχνει να βρει πού βρίσκεται η παγίδα.

Πάντα τρέφει αισθήματα για τη Φαίη και αυτό αποδεικνύεται από το ότι ασχολείται ακόμα μαζί της. Σε άλλες περιπτώσεις, αν μια γυναίκα είχε φερθεί τόσο χάλια σε έναν άνθρωπο, δεν θα είχε ασχοληθεί ποτέ ξανά με αυτήν. Δεν θα ήθελε να ξέρει την ύπαρξη της. Τώρα με την εγκυμοσύνη πώς αντιδρά; Θα ήθελε κατά βάθος να είναι εκείνος ο πατέρας του παιδιού της; Από τη μία θα ήθελε και από την άλλη όχι. θα ήθελε, γιατί το είχε καημό. Πέρσι όταν έμαθα ότι μπορεί να είναι έγκυος, ήταν ξετρελαμένος με την ιδέα.

– Ναι, είδαμε ότι ήθελε πολύ ένα μωρό!


Τώρα πια, όμως, έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Ο Βλάσης νομίζει ότι μπορεί να απαλλαχθεί εντελώς από τη Φαίη αν δεν είναι έγκυος από εκείνον και να μην τον συνδέει τίποτα μαζί της

– Ξέρουμε ότι η Φαίη πρόκειται να φύγει μακριά από όλους, δεδομένης της εγκυμοσύνης της Αθηνάς Οικονομάκου. Πώς αντιδρά με αυτή την εξέλιξη ο Βλάσης;


Δεν μπορώ να σας το πω!

– Η φυγή αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να φτιάξει τις σχέσεις του με τον Δαμιανό;


Πιθανότατα ναι, αλλά παρόλα αυτά πάντα θα υπάρχει μία κόντρα. Ο Βλάσης δεν ξεχνάει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό από τις παγίδες που είχαν στηθεί ήταν όταν η Φαίη είχε σχέση με τον Δαμιανό κρυφά, πίσω από την πλάτη του. Με τον Αχιλλέα θα καταφέρουν να γίνουν ξανά σαν αδέλφια θα προσπαθήσουν. Τώρα, αν θα τα καταφέρουν, δεν ξέρουμε ακόμα. Πάντως θα το προσπαθήσουν για να δημιουργηθεί «η ισχύς εν τη ενώσει» γιατί αλλιώς δεν γίνεται να αντεπεξέλθουν. Ζουν δύσκολες καταστάσεις που χρειάζονται ομαδικότητα.

Περισσότερα στο govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018, 01:30Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *