Με νίκη του οδηγού του zougla.gr Μίλτου Κύρκου έπεσε η αυλαία του ενιαίου πρωταθλήματος
Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

Ο θεσμός του ενιαίου πρωταθλήματος ταχύτητας αυτοκινήτων διεξάγεται τη φετινή σεζόν με αυτοκίνητα Skoda Fabia.

Πρόκειται για ένα θεσμό που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου και συμμετέχουν σε αυτά νέοι αλλά και παλαιοί οδηγοί, όλοι τους με τον ίδιο τύπο αυτοκινήτων.


Τελευταίος αγώνας
Μεταξύ αυτών και ο Μίλτος Κύρκος που τρέχει με την στήριξη της εταιρείας λιπαντικών Bardahl αλλά και Με νίκη του Μίλτου Κύρκου έπεσε η αυλαία του Ενιαίου Πρωταθλήματοςτου zougla.gr. Ο γνωστός οδηγός ολοκλήρωσε τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις πολύ καλά έχοντας ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς που διεξήχθη στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Μεγάρων.

Παρουσία αρκετών θεατών ο Μίλτος Κύρκος κατάφερε να κερδίσει τον δεύτερο αγώνα αλλά και να ανέβει στο βάθρο του πρώτου αγώνα. Ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που δικαιώνει την προσπάθεια της ομάδας του.

Θέλαμε τη νίκη
«Πρώτη νίκη για μένα φέτος και ευχαριστώ την οικογένεια μου και όσους με στηρίζουν. Κλείνουμε τη Το 2017 ολοκληρώθηκε με επιτυχία, πάμε τώρα για το 2018!χρονιά με ένα αποτέλεσμα που ψάχνουμε από τον πρώτο αγώνα» ήταν τα λόγια του οδηγού μετά το πέσιμο της καρό σημαίας σε έναν επεισοδιακό αγώνα που η εκκίνηση του μετά από αγωνιστικό συμβάν ήταν για… κλάματα.

Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί το 2018 στον ίδιο θεσμό που δείχνει ότι κερδίζει συνεχώς τόσο τους οδηγούς όσο και τους θεατές.Source link