Τεχνολογία

LG Thin Client All-in-One monitor 24 CK550W
25 Nov LG Thin Client All-in-One monitor 24 CK550W

Posted at 14:44h
in HARDWARE
by Soustas

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το νέο Thin Client All-in-One monitor 24CK550W-A με λειτουργικό σύστημα Windows 10 IoT Enterprise LTSB, που ενσωματώνει ποικίλα χαρακτηριστικά για βελτιωμένη παραγωγικότητα στο χώρο εργασίας. Παρέχοντας ασφαλές Cloud Computing με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και μειωμένο κόστος συντήρησης σε σχέση με ένα συμβατικό PC, είναι σίγουρο ότι διευκολύνει κάθε είδους εργασία.

Για τις συνδεδεμένες οθόνες, το νέο μοντέλο υποστηρίζει 4K ανάλυση και αποδίδει καθαρή εικόνα και ζωηρά χρώματα από οποιαδήποτε γωνία θέασης, ενώ με ενσωματωμένα ηχεία 2 καναλιών και ισχύ 3 W, οι χρήστες απολαμβάνουν μια ολοκληρωμένη ηχητική εμπειρία. Επιπλέον, η σχεδίαση χωρίς ανεμιστήρα αυξάνει τη διάρκεια ζωής του, μειώνοντας το κόστος αντικατάστασης και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου και θερμότητας συμβάλλουν σε μια πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα στο γραφείο. Παράλληλα, η οθόνη διαθέτει επιλογές ρύθμισης κλίσης, περιστροφής στον κατακόρυφο και τον οριζόντιο άξονα, καθώς και ρύθμισης του ύψους, για άνετη εργασία. Το επίπεδο εργονομίας που προσφέρει, διευκολύνει την κοινή χρήση περιεχομένου μεταξύ των μελών μίας ομάδας, συμβάλλοντας στη βελτίωση της απόδοσης.

Το LG monitor 24CK550W υποστηρίζει πολλαπλές πλατφόρμες VDI που χρησιμοποιούνται από τους πελάτες, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες τους σε λογισμικό και hardware. Έτσι, κατά την εργασία σε διάφορες πλατφόρμες, εξοικονομείται χρόνος και κόστος. Η κονσόλα διαχείρισης διαμορφώνει τον πυρήνα της εξαιρετικά αποτελεσματικής σουίτας διαχείρισης, με αποτέλεσμα ο υπεύθυνος πληροφορικής να μπορεί να ελέγχει κάθε συσκευή στην υποδομή του thin client μέσα από μία κονσόλα.

Όλα τα monitors της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 pixel.

Like this:

Like Loading…Source link