Τεχνολογία

LG THERMA V R32 Hydrosplit: Η απόλυτη λύση οικιακής θέρμανσης


02 Mar LG THERMA V R32 Hydrosplit: Η απόλυτη λύση οικιακής θέρμανσης

Posted at 11:14h
in LIFE TECH
by Soustas

– Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) διαθέτει μια ευρεία σειρά προηγμένων αντλιών θερμότητας, όπως την THERMA V R32 Hydrosplit, μια λύση θέρμανσης για οικιακή χρήση που υπόσχεται να προσφέρει βέλτιστη άνεση και ενεργειακή απόδοση. Η LG THERMA V R32 Hydrosplit είναι ένα ευέλικτο και αξιόπιστο σύστημα που αξιοποιεί τη δύναμη της τεχνολογίας αέρα-νερού για την αποτελεσματική θέρμανση εσωτερικών χώρων. Με προηγμένα χαρακτηριστικά και  ανώτερη απόδοση, η LG THERMA V R32 Hydrosplit αποτελεί ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα και να απολαύσουν ένα πιο άνετο περιβάλλον στο σπίτι τους.

Το ευέλικτο σύστημα αντλίας θερμότητας της LG είναι ικανό να προσφέρει θερμότητα, ζεστό νερό, αλλά και ψύξη, με ασφάλεια και εξαιρετικές αποδόσεις σε κάθε σπίτι. Με τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος η LG THERMA V R32 Hydrosplit  απορροφά τη θερμότητα από τον εξωτερικό αέρα, την οποία και μεταφέρει στην εσωτερική μονάδα για να ζεστάνει το νερό και να θερμάνει τους χώρους του σπιτιού. Καθώς η εσωτερική μονάδα συνδέεται με την εξωτερική αποκλειστικά με σωληνώσεις νερού, η εγκατάσταση του συστήματος γίνεται πιο εύκολη και η χρήση πιο ασφαλής, καθώς εξαλείφεται τόσο η ανάγκη για τοποθέτηση εξειδικευμένων σωληνώσεων, όσο και η πιθανότητα διαρροής ψυκτικού υγρού.

 

Επιπλέον, μέρος της επιτυχίας της αντλίας THERMA V R32 Hydrosplit οφείλεται στο νέο ψυκτικό υγρό R32 που χρησιμοποιεί, το οποίο είναι ιδιαίτερα αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον.[1] Το συγκεκριμένο υγρό επιτρέπει στην αντλία να επιτύχει υψηλό εποχιακό συντελεστή απόδοσης στη θέρμανση, με την ενεργειακή του κλάση να είναι A+++, γεγονός πολύ σημαντικό για να αποφεύγονται οι υψηλές χρεώσεις στους λογαριασμούς.

 

Το σύστημα αντλίας LG THERMA V R32 Hydrosplit ελέγχει αυτόματα τη βέλτιστη παροχή, συγκρίνοντας μέσω  αισθητήρα την τρέχουσα θερμοκρασία του νερού με την επιθυμητή θερμοκρασία. Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλει περαιτέρω στη μείωση του κόστους λειτουργίας, αφού αποφεύγεται η περιττή υπερθέρμανση. Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, η THERMA V R32 Hydrosplit παρέχει τη δυνατότητα για έλεγχο της θέρμανσης σε 2 ξεχωριστές ζώνες, μέσω ανεξάρτητων κυκλωμάτων θέρμανσης και του κιτ βαλβίδας[2], που επιτρέπει στον χρήστη να ορίζει διαφορετικές θερμοκρασίες ανά ζώνη .

 

Η ευκολία διαχείρισης είναι ακόμη ένα από τα χαρακτηριστικά του συστήματος THERMA V R32 Hydrosplit. Η παροχή και η πίεση του νερού ελέγχονται εύκολα με το τηλεχειριστήριο Standard III, ενώ χάρη στην μνήμη του, που αποθηκεύει έως και 50 στοιχεία λειτουργίας στο ιστορικό του, ο έλεγχος και η συντήρηση του συστήματος απλοποιούνται σημαντικά. Επιπλέον, χάρη στη λειτουργία αντιστάθμισης Seasonal Auto Mode, το σύστημα καθορίζει μόνο του τις θερμοκρασίες νερού και χώρου, ανάλογα με την εποχή, τόσο στη θέρμανση όσο και στην ψύξη.[3] Τέλος, η αντλία θερμότητας THERMA V R32 Hydrosplit διαθέτει «έξυπνο χειρισμό», όπως και άλλες λύσεις LG, μέσω της εφαρμογής LG ThinQ™,[4]που παρέχει έλεγχο του συστήματος θέρμανσης ανά πάσα στιγμή και από οποιοδήποτε σημείο.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αντλία θερμότητας THERMA V R32 Hydrosplit της LG μπορείτε να βρείτε εδώ.

[1] To ψυκτικό μέσο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και έχει Global Warming Potential (GWP) ίσο με 675. Παρέχει ισχυρή και εξαιρετικά αποδοτική θέρμανση. Επίσης, συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, δημιουργώντας περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

[2] Απαιτείται χωριστό κιτ βαλβίδας ανάμειξης.

[3]  Η επιθυμητή θερμοκρασία αλλάζει ανάλογα με τη ρύθμιση που προτιμά ο χρήστης.

[4] Για την εφαρμογή LG ThinQTM απαιτείται σύνδεση στο WiFi.

Πηγή