Τεχνολογία

Η LG παρουσιάζει για πρώτη φορά την SIGNATURE KITCHEN SUITEΗ LG παρουσιάζει για πρώτη φορά την SIGNATURE KITCHEN SUITE

Στις 17 Απριλίου, η LG Electronics (LG) παρουσιάζει για πρώτη φορά την πολυτελή SIGNATURE KITCHEN SUITE στους ευρωπαίους καταναλωτές στη μεγαλύτερη έκθεση σχεδιασμού παγκοσμίως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας σχεδιασμού στο Μιλάνο. Για να προσφέρει την απόλυτη λύση στο χώρο της κουζίνας, η LG συνεργάζεται με ένα μεγάλο εύρος brands πολυτελών επίπλων τα οποία θα έχουν επίσης διαθέσιμα τα LG προϊόντα οικιακών συσκευών στον εκθεσιακό τους χώρο στο Μιλάνο.

 

Η SIGNATURE KITCHEN SUITE διαθέτει νέα, εκλεπτυσμένα προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα  για την ευρωπαϊκή αγορά, συμπεριλαμβανομένου ενός φούρνου χωρίς λαβή με τον πίνακα ελέγχου στο σώμα της συσκευής και μιας επαγωγικής εστίας με μαύρο γυάλινο πάνελ LCD επτά ιντσών. Ο πρωτοποριακός φούρνος διαθέτει προηγμένες δυνατότητες, όπως μαγείρεμα με ατμό και με αέρα για υγιεινά και νόστιμα γεύματα, το ProHeat™ για ομοιόμορφη διανομή θερμότητας σε όλο το φούρνο και το Speed Clean™ για γρήγορο και εύκολο καθαρισμό από λεκέδες και υπολείμματα τροφίμων. Όλες οι συσκευές της SIGNATURE KITCHEN SUITE διαθέτουν σύνδεση Wi-Fi και τεχνολογία SmartThinQ™, μια ανοιχτή πλατφόρμα που μπορεί να ελέγξει ένα ευρύ φάσμα συσκευών στο σπίτι χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή σε Android και iOS.

 

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την παρουσίαση της SIGNATURE KITCHEN SUITE – το κορυφαίο μας brand για τις οικιακές συσκευές– κατά τη διάρκεια της Eβδομάδας Σχεδιασμού στο Μιλάνο», δήλωσε ο Song Dae-hyun, πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Προσφέροντας ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στους καταναλωτές στην Ευρώπη να γνωρίσουν από κοντά τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα μας, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να καθιερώσουμε την LG ως κορυφαία εταιρεία για τα επόμενα χρόνια».

Ο σχεδιασμός της SIGNATURE KITCHEN SUITE ενσωματώνει ένα πνεύμα προηγμένης τέχνης, καινοτόμων επιδόσεων, βελτιωμένης χρηστικότητας και εξαιρετικής εξυπηρέτησης. Στις αρχές Απριλίου, ο φούρνος Pro Range της σειράς αναγνωρίστηκε με το βραβείο ‘Best of the Best’ κατά τη διάρκεια των ‘Red Dot Design Awards’, ενός από τα τρία κορυφαία βραβεία σχεδιασμού παγκοσμίως, μαζί με τα ‘iF Design Awards’ και τα ‘IDEA’ (International Design Excellence Awards).Like this:

Like Loading…Source link