Τεχνολογία

LG DualUp: Μέγιστη άνεση και προηγμένος εργονομικός σχεδιασμός


04 Oct LG DualUp: Μέγιστη άνεση και προηγμένος εργονομικός σχεδιασμός

Posted at 10:48h
in HARDWARE
by Soustas

– Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics παρουσιάζει το νέο LG Ergo Dual monitor (μοντέλο 27QP88D), το οποίο ξεχωρίζει για την ευκολία ρύθμισης και εγκατάστασης και την εξαιρετική ποιότητα εικόνας IPS με ανάλυση QHD (2560 x 1440). Με τις εργονομικές οθόνες της LG η εργασία από το σπίτι και στο γραφείο γίνεται πιο αποδοτική από ποτέ.

Η εργονομική βάση των οθονών της σειράς LG Ergo Dual προσφέρει μέγιστη ευελιξία, δίνοντας τη δυνατότητα πλήρους επέκτασης και ανάσυρσης, περιστροφής στον κατακόρυφο και οριζόντιο άξονα, αλλά και ρύθμισης ύψους και κλίσης της οθόνης. Επιτρέπει σε κάθε χρήστη να δημιουργήσει έναν σταθμό εργασίας σύμφωνα με τις ανάγκες του, συμβάλλοντας ταυτόχρονα σε μια πιο φυσική και ξεκούραστη στάση του σώματος, που είναι κρίσιμης σημασίας[1].

Το σύστημα διπλής οθόνης LG 27QP88D αυξάνει σημαντικά την παραγωγικότητα στην εργασία. Το σετ αποτελείται από δύο οθόνες ανάλυσης QHD (2560 x 1440), που μπορούν να τοποθετηθούν με τον τρόπο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του χρήστη: οριζόντια δίπλα-δίπλα, περιστροφή μιας ή και των δύο οθονών σε κατακόρυφη λειτουργία ή τοποθέτηση και των δύο κάθετα.

Παράλληλα, το μοντέλο LG 27QP88D, με USB Type-C™ και DisplayPort, υποστηρίζει τη λειτουργία Daisy Chain. Έτσι, είναι δυνατή η δημιουργία ενός παραγωγικού σταθμού εργασίας συνδέοντας το σετ οθονών με φορητό υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο DP και ένα καλώδιο USB Type-C™[2]. Με την τεχνολογία USB-C™, είναι δυνατή η φόρτιση ενός συνδεδεμένου φορητού υπολογιστή ταυτόχρονα με τη χρήση της οθόνης και τη μεταφορά δεδομένων.

Όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και εγγύηση 0 pixel[3][4]. Περισσότερες πληροφορίες για τα LG Ergo Monitors μπορείτε να βρείτε εδώ.

[1] Επέκταση / Ανάσυρση 210mm, Περιστροφή σε κατακ. άξονα -335°~335°, Ρύθμιση ύψους 150mm, Περιστροφή σε οριζόντιο άξονα 90˚, Ρύθμιση κλίσης -30˚~35˚

[2] Μπορεί να συνδεθεί μέσω του καλωδίου USB Type-C™ και του καλωδίου DisplayPort που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Η δυνατότητα ΔΕΝ είναι συμβατή με συσκευές Mac που διαθέτουν τσιπ Apple M1.

[3] Οι εικόνες προσομοιώνονται για να βελτιώσουν την κατανόηση των χαρακτηριστικών. Μπορεί να διαφέρει από την πραγματική χρήση.

[4] Εδώ θα βρείτε πληροφορίες εγγύησης για τα προϊόντα LG: https://www.lg.com/gr/support/warranty

Πηγή