Τεχνολογία

LG Business Solutions: Εγκαταστάσεις κλιματισμού και θέρμανσης στα νέα γραφεία του WWF Ελλάς


16 Sep LG Business Solutions: Εγκαταστάσεις κλιματισμού και θέρμανσης στα νέα γραφεία του WWF Ελλάς

Posted at 15:14h
in LIFE TECH
by Soustas

: Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG, διαθέτει μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων ψύξης, θέρμανσης και εξαερισμού, που υποστηρίζει την πράσινη μετάβαση κάθε εταιρείας και οργανισμού, εκσυγχρονίζοντας τις κτιριακές τους εγκαταστάσεις. Οι λύσεις αυτές είναι κατασκευασμένες με γνώμονα τη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος, την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του κόστους1 κάθε επιχείρησης/οργανισμού.

 

Με βάση αυτές τις αρχές η LG Business Solutions προχώρησε στην προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού για τις ανάγκες του νέου κτιρίου του WWF Ελλάς, το οποίο βρίσκεται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 119-121, στο κέντρο της Αθήνας. Η περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς αποτελεί κομμάτι της διεθνούς οικογένειας WWF (World Wide Fund for Nature) η οποία είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο ανθρώπων, επιστημόνων, εθελοντών και πολιτών, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες. Αποστολή του WWF είναι να σταματήσει την υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος, να προστατέψει τη βιοποικιλότητα, να διασφαλίσει τη βιώσιμη χρήση των ανανεώσιμων φυσικών πόρων και να προωθήσει τη μείωση της ρύπανσης και της σπάταλης κατανάλωσης.

 

Στο κτίριο εγκαταστάθηκαν 4 εξωτερικές μονάδες Multi V 5 με 34 μονάδες δαπέδου, 5 κρυφές μονάδες οροφής, 1 εσωτερική μονάδα τοίχου, 2 μονάδες εξαερισμού ERV DX, 7 μονάδες εξαερισμού ERV καθώς και κεντρικά χειριστήρια ΑC Ez και ΑC SMART 5.

 

Όλα τα προϊόντα LG που επιλέχθηκαν για τις εγκαταστάσεις στα γραφεία του WWF και περιγράφονται ανωτέρω, έχουν υψηλή απόδοση με χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, ώστε να προσδίδουν τα οφέλη της εξοικονόμησης ενέργειας στην οργάνωση και να συνάδουν με τον χαρακτήρα και την αποστολή της, την προστασία του περιβάλλοντος και του πλανήτη μας.

Πηγή