Λέκο: «Έχουμε την ποιότητα για να κυριαρχήσουμε»
Την άποψη ότι η Μπριζ διαθέτει την ποιότητα, προκειμένου να κυριαρχήσει και να δημιουργήσει ευκαιρίες για τη νίκη στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ, εξέφρασε ο Ιβάν Λέκο στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής της Μπριζ τόνισε ότι γνωρίζει πολύ καλά τον «Δικέφαλο», για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά ότι «… δεν θα μας κάνει δώρα», ωστόσο υπογράμμισε πως «ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό».

«Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που γνωρίζω πολύ καλά. Παίζει πολύ συγκροτημένα και δεν θα μας κάνει δώρα. Γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κροάτης τεχνικός και συμπλήρωσε: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Θα πρέπει να παίξουμε βάσει των δυνατοτήτων μας. Ξέρουμε πως έχουμε την ποιότητα για να κυριαρχήσουμε στην αναμέτρηση και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη».

Τους παίκτες της Μπριζ εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Τίμι Σίμονς, ο οποίος δήλωσε από την πλευρά του: «Γνωρίζουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε ως ομάδα και έχουμε επικεντρωθεί στον στόχο μας».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017, 18:36Source link