Κάθειρξη 10 ετών σε Μαροκινό για πώληση ναρκωτικών σε αστυνομικό
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017, 02:05

Σε 10 χρόνια κάθειρξη και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ καταδικάστηκε χθες από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου 32χρονος αλλοδαπός από το Μαρόκο γιατί πούλησε ναρκωτικά σε … αστυνομικό!

Το περιστατικό είχε σημειωθεί το καλοκαίρι του 2011 και χθες το δικαστήριο εκδίκασε την υπόθεση του 32χρονου αλλοδαπού ο οποίος αν και δεν εμφανίστηκε κρίθηκε ένοχος, του επιβλήθηκε η παραπάνω ποινή για την οποία μάλιστα η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ο 32χρονος είχε συλληφθεί το βράδυ της 27ης Ιουλίου 2011 από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, έπειτα από σχετική αξιοποίηση πληροφοριών, ο 32χρονος αλλοδαπός μετά από τηλεφωνική συνεννόηση πώλησε σε αστυνομικό, που παρουσιάσθηκε ως υποψήφιος αγοραστής, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 3,7 γραμμαρίων έναντι του χρηματικού ποσού των 30 ευρώ, οποία κατασχέθηκε.

Στη συνέχεια σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ καθώς και ένα αποδεικτικό κατάθεσης χρημάτων σε λογαριασμό επ΄ ονόματι του αξίας 500 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Μετά την απολογία του ο αλλοδαπός είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους : εμφάνιση κάθε 1η του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εγγυοδοσία 2.000 ευρώ.

Πηγή: rodiaki.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017, 02:06Source link