Τεχνολογία

JIMMY JV85 Pro: Η πανίσχυρη ασύρματη σκούπα της Xiaomi


19 Dec JIMMY JV85 Pro: Η πανίσχυρη ασύρματη σκούπα της Xiaomi

Posted at 14:07h
in GADGET
by Soustas

Ψάχνοντας για δώρα Χριστουγέννων έπεσα στην ευέλικτη ηλεκτρική σκούπα χειρός JIMMY JV85 Pro Cordless και έχω εντυπωσιαστεί πάρα πολύ με την απόδοσή της.

Πρώτα απ’ όλα, η ασύρματη λειτουργία είναι ένα παιχνίδι που αλλάζει τα δεδομένα. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχώ για το αν θα μπλέκομαι σε καλώδια ή αν θα πρέπει να ψάχνω συνεχώς για μια πρίζα. Η ηλεκτρική σκούπα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και φορτίζει γρήγορα, ώστε να μπορώ να τη χρησιμοποιώ για πολλαπλές περιόδους καθαρισμού χωρίς να χρειάζεται να σταματήσω και να επαναφορτίσω.

Ο εύκαμπτος σωλήνας αυτής της ηλεκτρικής σκούπας είναι επίσης ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό. Μου επιτρέπει να φτάνω εύκολα σε στενούς χώρους και γωνίες και τα εξαρτήματα που συνοδεύουν την ηλεκτρική σκούπα την κάνουν ακόμα πιο ευέλικτη. Έχω χρησιμοποιήσει το εργαλείο σχισμών για να μπαίνω στους στενούς χώρους ανάμεσα στα καθίσματα του αυτοκινήτου μου και το εξάρτημα βούρτσας για να καθαρίζω ταπετσαρίες και σκάλες.

Η ισχύς αναρρόφησης αυτής της ηλεκτρικής σκούπας είναι εντυπωσιακή. Μαζεύει εύκολα τη βρωμιά, τις τρίχες των κατοικίδιων ζώων και τα ψίχουλα και ο κάδος απορριμμάτων αδειάζει εύκολα. Συνολικά, η ευέλικτη ηλεκτρική σκούπα χειρός χωρίς καλώδιο JIMMY JV85 Pro είναι ένα ισχυρό και βολικό εργαλείο που θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε όποιον χρειάζεται μια αξιόπιστη ηλεκτρική σκούπα χειρός.

Μπορείτε να την αποκτήσετε μέσω του Geekbuying εδώ από Ευρωπαϊκή αποθήκη χωρίς έξοδα τελωνείου

Πηγή