Τεχνολογία

H Xtrfy εισέρχεται στην αγορά της Ελλάδας και Κύπρου από την AVE SA


24 Mar H Xtrfy εισέρχεται στην αγορά της Ελλάδας και Κύπρου από την AVE SA

Posted at 03:29h
in GAMES, HARDWARE, PC
by Soustas

Τα περιφερειακά gaming της Xtrfy είναι πλέον διαθέσιμα στους λιανοπωλητές στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η σουηδική μάρκα εξοπλισμού gaming Xtrfy ανακοίνωσε την επέκτασή της στην Ελλάδα και την Κύπρο μέσω συμφωνίας διανομής με την AVE SA, κορυφαίο διανομέα προϊόντων πληροφορικής και gaming στην περιοχή.

Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, η Xtrfy θα διαθέσει στους πελάτες στην Ελλάδα και την Κύπρο την πλήρη γκάμα περιφερειακών gaming, συμπεριλαμβανομένης της δημοφιλούς σειράς πληκτρολογίων, ποντικιών και ακουστικών gaming. Η Xtrfy είναι γνωστή για τη δέσμευσή της στην ποιότητα και την καινοτομία, και αυτή η επέκταση σηματοδοτεί μια συναρπαστική ευκαιρία για την εταιρεία να φέρει τα προϊόντα της σε μια νέα αγορά.

“Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με την AVE για να καταστήσουμε τα προϊόντα μας διαθέσιμα στους gamers στην Ελλάδα και την Κύπρο. Με την τεχνογνωσία και το δίκτυό τους, είμαστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα μας θα φτάσουν σε ένα ευρύ κοινό στην περιοχή”, λέει ο Johan Wältare, European Sales Manager της Xtrfy.

“Η AVE SA καλωσορίζει την Xtrfy στην οικογένεια των συνεργατών της. Είμαστε εντυπωσιασμένοι από την ποιότητα και το σχεδιασμό των προϊόντων της Xtrfy και είμαστε σίγουροι ότι η κοινότητα των gamer θα τα αποδεχτεί με τον ίδιο τρόπο! Η Xtrfy είναι προϊόντα σχεδιασμένα από gamers για gamers, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις προτάσεις που δόθηκαν από αυτούς. Ο μοναδικός σχεδιασμός, η ποιότητα και η μεγάλη υποστήριξη από τον πωλητή σε συνδυασμό με την εμπειρία μας, θα βοηθήσουν το brand να έχει μια επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα και την Κύπρο, όπου έχουμε τα αποκλειστικά δικαιώματα διανομής”, λέει ο Νίκος Τζανάκης, Γενικός Διευθυντής της AVE.

Αυτή η επέκταση είναι η τελευταία σε μια σειρά διεθνών επεκτάσεων για την Xtrfy, η οποία έχει ισχυρή παρουσία σε αρκετές αγορές της ΕΕ, της Ασίας και άλλων περιοχών σε όλο τον κόσμο.

 

Πηγή