Τεχνολογία

H MMD παρουσιάζει τις καινοτομίες των επαγγελματικών οθονών Philips στην έκθεση ISE 2018Στην έκθεση ISE 2018, η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips, θα επιβεβαιώσει τη δέσμευσή της στα λαμπερά χρώματα, στην ανώτερη ανάλυση και στην τεχνολογία αιχμής, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις πιο πρόσφατες καινοτομίες που θα κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη και πιο παραγωγική. Η ISE (Integrated Systems Europe), η μεγαλύτερη έκθεση ολοκληρωμένων οπτικοακουστικών συστημάτων στον κόσμο, πραγματοποιείται μεταξύ 6-9 Φεβρουαρίου 2018 στο Amsterdam RAI. H MMD συμμετέχει στο περίπτερο της Philips stand 10-K170.

Τα σημαντικότερα προϊόντα της MMD:

Μια ευρύτερη και φωτεινότερη χρωματική γκάμα για πιο φυσικές εικόνες: με μια εκτεταμένη οθόνη QHD IPS για πλήρη χρώματα και ευρείες οπτικές γωνίες, το μοντέλο 328P6AUBREB επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν μεγάλες εικόνες χωρίς να χάνουν την παραμικρή λεπτομέρεια. Ιδιαιτέρως κατάλληλη για επαγγελματική χρήση, προσφέρει ένα μονό καλώδιο περιφερειακής σύνδεσης για την απλούστευση της διάταξης του χώρου εργασίας και την αύξηση της παραγωγικότητας καθώς και ένα καινούργιο καλώδιο USB 3.1 Tύπου-C για εξαιρετικά γρήγορη μεταφορά δεδομένων. Για τη προστασία των ματιών και την ορθότερη στάση του σώματος των χρηστών, η εργονομική βάση SmartErgoBase προσφέρει περισσότερη άνεση ενώ η λειτουργία LowBlue εξασφαλίζει ακόμη μεγαλύτερη ευεξία.

Απλουστευμένη σύνδεση και πεντακάθαρες εικόνες IPS: Η οθόνη 241B7QUPBEB, η οποία θα παρουσιαστεί στην ISE, αποτελεί άλλη μία ιδανική επιλογή για επαγγελματική χρήση. Αυτή η οθόνη Philips της σειράς B line με USB-C σύνδεσμο, προσφέρει στους χρήστες ένα απλό notebook σταθμό σύνδεσης μέσω ενός καλωδίου για γρήγορη μεταφορά βίντεο/δεδομένων σε μια οθόνη full HD IPS, καθώς και φόρτιση. Διευρύνοντας το μέγεθος της θέασης, το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο της οθόνης είναι ιδιαιτέρως κατάλληλο για συστήματα πολλαπλών οθονών. Η εργονομική της βάση SmartErgoBase προσφέρει ρυθμίσεις φιλικές προς τον χρήστη ενώ η λειτουργία EasyRead προσφέρει μια paper-like εμπειρία ανάγνωσης. Επίσης, η λειτουργία LowBlue και η τεχνολογία flicker-free εξασφαλίζουν αυξημένη παραγωγικότητα προστατεύοντας παράλληλα και τα μάτια των χρηστών.

Η ιδανική οθόνη για κάθε χρήση: μια ευρεία γκάμα χαρακτηριστικών καθιστά την οθόνη 243V7QJABF ιδανική για πολλές κατηγορίες χρηστών, ειδικά για εκείνους του εκπαιδευτικού τομέα. Η οθόνη Full HD IPS με αναλογία 16:9 και τρεις πλευρές χωρίς πλαίσιο προσφέρει καθαρές και λαμπερές εικόνες απ’ άκρη σ’ άκρη, ενώ χαρακτηριστικά όπως το SmartContrast (για πλούσιες σκοτεινές λεπτομέρειες) και το SmartImage (για εύκολες βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις εικόνας) εγγυώνται μια μοναδική εμφάνιση όλες τις ώρες. Τεχνολογία Flicker-free, λειτουργία LowBlue και EasyRead σημαίνουν λιγότερη κούραση των ματιών. Επίσης, αυτή η οθόνη μπορεί να σταθεί σε όλους τους χώρους χάρη στο μαζεμένο λεπτό design της, στη βάση VESA για περισσότερη ευελιξία και στα ενσωματωμένα ηχεία για μια τακτοποιημένη επιφάνεια εργασίας.

Καθαρές εικόνες και βιώσιμος οικολογικός σχεδιασμός: η οθόνη 241B7QPJKEB είναι μια ακόμη επιλογή που ταιριάζει στους χρήστες του εκπαιδευτικού τομέα καθώς συνδυάζει την αποδοτικότητα, την αισθητική και την φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία. Η οθόνη Philips PowerSensor περιορίζει την κατανάλωση ενέργειας και χρησιμοποιεί κατά 85% ανακυκλωμένα πλαστικά μετά τη κατανάλωση και PVC/BFR-free housing στοιχεία, προκειμένου να πετύχουν τη βέλτιστη απόδοση με το ελάχιστο περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία αποδίδουν τον ήχο με τον ίδιο εντυπωσικό τρόπο που αποδίδονται τα γραφικά. Επίσης, η ενσωματωμένη Webcam προσφέρει ταυτόχρονα άνεση και ιδιωτικότητα καθώς εμφανίζεται και κρύβεται όποτε χρειαστεί. Με τεχνολογία IPS για πλήρη χρωματική γκάμα και ευρείες γωνίες θέασης, με ένα στενό πλαίσιο για μια διακριτική εμφάνιση, και με SmartImage προκαθορισμένες ρυθμίσεις για εύκολες, βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις της εικόνας, η οθόνη φαίνεται φανταστική. Εξοπλισμένη με τη λειτουργία LowBlue, τη τεχνολογία Flicker-Free και την εργονομική βάση SmartErgoBase, εξασφαλίζει την παραγωγικότητα καθώς και την άνεση.

Προηγμένος σχεδιασμός και εκπληκτικές πανοραμικές εικόνες: Η UltraWide 21:9 κυρτή οθόνη 349X7FJEW, που αναμένεται να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες της έκθεσης, διαθέτει γρήγορο ρυθμό ανανέωσης στα 100 Hz και τεχνολογία AMD FreeSync που την καθιστούν ιδανική για επαγγελματίες που αναζητούν άψογα γραφικά. Με μια εξαιρετική οθόνη 34” με πεντακάθαρες 3440 x 1440 εικόνες, το μοντέλο αυτό εγγυάται μια καθηλωτική εμπειρία θέασης. Το στενό πλαίσιο της οθόνης προσδίδει μια διακριτική εμφάνιση ενώ η λειτουργία MultiView επιτρέπει τη ταυτόχρονη σύνδεση και θέαση δύο επιφανειών εργασίας. Εύκολη στη σύνδεση και στη χρήση, προσφέρει υποδοχή HDMI για γρήγορη ψηφιακή σύνδεση καθώς και μια σύνδεση DisplayPort για το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, το USB 3.0 επιτρέπει γρήγορες μεταφορές δεδομένων και τη φόρτιση κινητών συσκευών smart phone. Η οθόνη προσαρμόζεται στο ύψος για μεγαλύτερη εργονομική άνεση καθιστώντας τη πραγματικά ευχάριστη στη χρήση.
Source link