Τεχνολογία

H νέα καμπάνια της LG “We All Deserve A Little Magic” (video)


02 Feb H νέα καμπάνια της LG “We All Deserve A Little Magic” (video)

Η LG Electronics (LG) με την καμπάνια της We All Deserve A Little Magic” ανοίγει έναν νέο, μαγικό κόσμο για το 2023, καθώς δημιουργήθηκε για να σας θυμίσει πως «αξίζει να βάλετε λίγη μαγεία στη ζωή σας» μέσα από τα προϊόντα της.

Η LG είναι μια εταιρεία που έχει στόχο να απογειώσει την καθημερινότητά σας, προσθέτοντας “a little bit of magic”. Τα καινοτόμα LG προϊόντα παρέχουν κάτι παραπάνω από ποιότητα στη ρουτίνα σας και σας καλούν να βρείτε τη μαγεία που κρύβεται στις απλές στιγμές. Με την τεχνολογική υπεροχή τους, προσφέρουν ένα πρωτοποριακό lifestyle, προσβάσιμο σε όλους, σε κάθε στιγμή της καθημερινής σας ζωής.

 

Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι το ψυγείο LG InstaView™ Door-in-Door® το οποίο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα να αναβαθμίζει την κουζίνα και να διατηρεί τη φρεσκάδα των τροφίμων. Με δύο μόνο χτυπήματα στην εξαιρετικά κομψή ultra-sleek πόρτα του ψυγείου, έχετε την δυνατότητα να βλέπετε τι περιέχει, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγετε την πόρτα. Το μεγάλο λείο πάνελ που φωτίζεται με LED, παρέχει οπτική πρόσβαση στο εσωτερικό του ψυγείου κι έτσι οι «μαγικές» του ιδιότητες ανεβαίνουν επίπεδο και ρίχνουν φως, όταν υπάρχει σκοτάδι, απλά με δύο χτυπήματα. Επιπλέον, η λειτουργία Door-in-Door® μειώνει την απώλεια ψυχρού αέρα, διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα και εξοικονομώντας ενέργεια.

 

Εάν χρειάζεστε ένα πλυντήριο ρούχων που να εξοικονομεί χρόνο, ενέργεια και νερό, προστατεύοντας ταυτόχρονα τα ρούχα και μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα, η LG σας δίνει τη λύση με τα έξυπνα πλυντήρια ρούχων της με προηγμένες λειτουργίες και απόδοση ΑΑΑ, καλή βαθμολογία ενεργειακής κλάσης, απόδοσης στυψίματος και επιπέδου θορύβου[1]. Η προηγμένη λειτουργία TurboWash™360˚ που είναι διαθέσιμη στα περισσότερα πλυντήρια ρούχων της LG, επιτυγχάνει βέλτιστο πλύσιμο σε μόλις 39 λεπτά[2]. Όλα οφείλονται σε έναν ισχυρό συνδυασμό τεχνολογιών που κάνουν τις καθημερινές πλύσεις των ρούχων σας πιο εύκολες από ποτέ, ως δια μαγείας. Ο πολλαπλός ψεκασμός 3D, με τέσσερα ακροφύσια ψεκασμού, εκτοξεύει πίδακες νερού σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις ταυτόχρονα, πλένοντας τα ρούχα από κάθε γωνία.

 

Για όσους θέλετε να απολαμβάνετε ανεπανάληπτες εμπειρίες προβολής περιεχομένου στην τηλεόρασή σας, οι OLED evo τηλεοράσεις της LG διαθέτουν όλα τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που σας βάζουν μέσα στην ατμόσφαιρα όσων παρακολουθείτε και, με έναν τρόπο μαγικό, γίνεστε μέρος αυτής! Οι τηλεοράσεις LG OLED evo φημίζονται για την εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Προσφέρουν ζωντανά, ακριβή χρώματα με βαθύ μαύρο και απεριόριστη αναλογία αντίθεσης, για εικόνες που είναι εξαιρετικά ζωντανές, μετατρέποντας τον θεατή σε κεντρικό χαρακτήρα της ταινίας και της δράσης. Τέλος, τα αναβαθμισμένα, νέα μοντέλα προσφέρουν υψηλότερη φωτεινότητα και ακρίβεια χρωμάτων, καθώς και εκπληκτική ευκρίνεια και λεπτομέρεια, χάρη στην ακρίβεια και την απόδοση της τεχνολογίας LG OLED evo και του νέου α9 AI Processor Gen6.

Παράλληλα, τα αξεπέραστα LG TONE Free EarBuds3 συνδυάζουν τον μοναδικό σχεδιασμό τους με έξυπνες λειτουργίες. Η λειτουργία Active Noise Cancellation που διαθέτουν είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μειώνει τους θορύβους υψηλής συχνότητας, που παράγονται καθημερινά στο αστικό περιβάλλον ώστε να έχετε την δυνατότητα να επικεντρωθείτε στην μαγεία της στιγμής. Επιπλέον, διαθέτουν ενσωματωμένα μικρόφωνα υψηλής απόδοσης για μέγιστη ποιότητα κλήσεων.

Τέλος, εάν αναζητάτε τον απόλυτο φορητό υπολογιστή η σειρά LG gram4 είναι η ιδανική επιλογή. Παρέχει τόσο ισχύ όσο και φορητότητα, διαθέτοντας κορυφαίες προδιαγραφές σε κομψά, εξαιρετικά ελαφριά μοντέλα που προσφέρουν την ευκολία να τα παίρνετε παντού. Οι φορητοί υπολογιστές LG gram Style, διαθέτουν έναν κομψό γυάλινο σχεδιασμό που κάνει κάθε μία από τις διαθέσιμες χρωματικές επιλογές να λάμπει και να αλλάζει δυναμικά, καθώς κινείται και αλλάζει ανάλογα με το φως και τη γωνία. Η έμφαση στο σχεδιασμό συνεχίζεται και στο εσωτερικό των νέων grams, όπου ένα “κρυφό” touchpad με απαλό οπίσθιο φωτισμό LED φωτίζεται στο άγγιγμα του χρήστη, προσφέροντας μία κυριολεκτικά «μαγική» εμπειρία χρήσης.

 

Μέσα από την καθημερινή χρήση τους, τα προϊόντα της LG υποστηρίζουν ανθρώπους που ακολουθούν διαφορετικό τρόπο ζωής κι έχουν πολλές και διαφορετικές προσδοκίες για την καθημερινότητά τους και ότι εκείνοι επιλέγουν να απολαμβάνουν. Κοινός παρονομαστής παραμένει η δέσμευση και η φροντίδα της εταιρείας προς την ικανοποίηση των πολύπλευρων αυτών απαιτήσεων, για μια καλύτερη και πιο μαγική ζωή για όλους με λύσεις τεχνολογίας που «μιλάνε» όχι μόνο στις ανάγκες, αλλά και στην καρδιά σας.

[1] Εσωτερικές εργαστηριακές δοκιμές της LG με βάση το πρότυπο EN60456:2016/A11:2020 του μοντέλου F6V7RWP1WE. Οι κλάσεις που αφορούν την ενέργεια, το στύψιμο και τον θόρυβο, είναι σύμφωνα με το πρότυπο ΕΕ 2019/2014. Το αποτέλεσμα ενδέχεται να εξαρτάται από το περιβάλλον χρήσης. Τα χαρακτηριστικά διαφέρουν ανά μοντέλο.

[2] Η δοκιμή έγινε από την Intertek τον Μάρτιο του 2019, και βασίστηκε στο πρότυπο IEC 60456 : έκδοση 5.0. Κύκλος TurboWash39 με μισό φορτίο. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον.

3 Τα LG TONE Free EarBuds δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα.

4 Η σειρά LG gram δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα.

Πηγή