Ειδήσεις

Η τελευταία πτήση του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023, 09:51

Φωτογραφίες – Βίντεο: Νίκος Χριστοφάκης

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιείται η κηδεία του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα στην Τρίπολη.

 

 

 

Στις 10:30 π.μ οικογένεια, φίλοι, συνάδελφοι και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, αποχαιρετούν τον 29χρονο υποσμηναγό Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα, τον συγκυβερνήτη του μοιραίου F-4 Phantom που κατέπεσε την περασμένη Δευτέρα έπειτα από πτήση που είχε αρχίσει από την Ανδραβίδα. 

Ο υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας και ο σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή του F-4 Phantom στην Ανδραβίδα, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειες τους, την Πολεμική Αεροπορία, αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

Η κηδεία του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μετά από έρευνες 2 ημερών, έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή, στην πατρίδα του, το Νευροκόπι. Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος. Στο Νευροκόπι θα μεταβεί για να παραστεί στην κηδεία του σμηναγού και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Δείτε φωτογραφίες:

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023, 09:51

Πηγή