Ειδήσεις

Γυναίκες δοκιμάζουν στα όρια το νέο Navara
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017, 11:26

Τις εκτός δρόμου δυνατότητες του κορυφαίου pick-up της Nissan στα πιο απαιτητικά τερέν, όπως αυτά της ερήμου σε Καλιφόρνια και Νεβάδα, καλούνται να αξιολογήσουν δύο εργαζόμενες της ιαπωνικής εταιρείας.

Οι Karen Rayrolles και Florence Pham από τα τμήματα Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της Nissan Γαλλίας, θα συμμετάσχουν με το Navara στο «Rebelle Rally», έναν δύσκολο αγώνα με 2.000 εξαντλητικά χιλιόμετρα.

Σχεδιασμένος για οχήματα παραγωγής και όχι για επαγγελματίες αγώνων ράλι, o συγκεκριμένος αγώνας είναι ανοικτός αποκλειστικά για ομάδες γυναικών και προσελκύει συμμετοχές από όλο τον κόσμο. Περιλαμβάνει οδήγηση εκτός δρόμου σε μεγάλες αποστάσεις, όπως και πλοήγηση με παραδοσιακούς τρόπους, με χρήση τοπογραφικών χαρτών και πυξίδων, προκειμένου το πλήρωμα να ανακαλύψει τα κρυφά σημεία ελέγχου. Οι συσκευές GPS, συμπεριλαμβανομένων των smartphones, απαγορεύονται αυστηρά και τα χρονικά όρια υποχρεώνουν τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν γρήγορα αποφάσεις.

Το «Rebelle Rally» θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 21 Οκτωβρίου και η διαδρομή κάθε ημέρας αποκαλύπτεται λίγες ώρες πριν από την έναρξη. Διανύοντας το δεύτερο έτος του συγκεκριμένου θεσμού, 40 ομάδες που εκπροσωπούν 12 χώρες θα συμμετέχουν με οχήματα από διάφορους κατασκευαστές.

Οι δύο Γαλλίδες έχουν στη διάθεσή τους ένα διπλοκάμπινο Navara και ανταγωνίζονται για το βραβείο Bone Stock. Αυτή η κατηγορία είναι ανοικτή σε ομάδες που χρησιμοποιούν κανονικά οχήματα παραγωγής, με μόνη τροποποίηση το σετ ελαστικών εκτός δρόμου.

Δείτε εδώ τα χαρακτηριστικά του Navara

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017, 11:26Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *