Τεχνολογία

GIANTS Software ανακοίνωσε το Farming Simulator 23 για Nintendo Switch και Mobile


24 Feb GIANTS Software ανακοίνωσε το Farming Simulator 23 για Nintendo Switch και Mobile

Posted at 17:43h
in GAMES
by Soustas

Νέα σπαρτά και ζώα για να δημιουργήσετε μια αγροτική αυτοκρατορία: η εταιρεία έκδοσης και ανάπτυξης GIANTS Software ανακοίνωσε το Farming Simulator 23 που θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου στο Nintendo Switch και σε φορητές συσκευές. Με την ποικιλία νέων λειτουργιών σε ένα open world περιβάλλον, η GIANTS Software εξοπλίζει το φιλικό προς την οικογένεια Farming Simulator 23 με όλα όσα χρειάζονται για να γίνει ο ηγέτης των simulation games που παίζονται παντού.

 

Αυθεντικές μηχανές & πολύτιμα αγαθά

 

Το Farming Simulator 23 είναι ο διάδοχος του παγκόσμια αναγνωρισμένου Farming Simulator 20 που κυκλοφόρησε το 2019. Οι παίκτες επιλέγουν τη μέθοδο ενασχόλησης, είτε πρόκειται για γεωργία, κτηνοτροφία ή δασοκομία. Διάφορα είδη μηχανών βοηθούν με όλες τις δραστηριότητες στη φάρμα και ακόμα παραπέρα: πάνω από 100 αυθεντικά οχήματα και εργαλεία από παγκοσμίου φήμης κατασκευαστές όπως οι Case IH, CLAAS, DEUTZ–FAHR, Fendt, John Deere, KRONE, Massey Ferguson, New Holland, Valtra και πολλοί άλλοι περιλαμβάνονται στο παιχνίδι.

 

Οι νέοι μηχανισμοί του gameplay επιτρέπουν διάφορες παραγωγικές αλυσίδες, είτε οι παίκτες παράγουν αλεύρι από το αλεσμένο σιτάρι για να πουλήσουν ψωμί, έπιπλα από την ξυλεία ή ακόμα και ρούχα από το μαλλί των προβάτων! Τα άροτρα και τα άγρια χόρτα προσφέρουν περισσότερες δραστηριότητες για την καλλιέργεια των χωραφιών.

 

Σπαρτά και ζώα σε δύο διασκεδαστικούς χάρτες

 

Δεν υπάρχουν φάρμες χωρίς ζώα: το Farming Simulator 23 προσθέτει πλέον τις κότες για να συμπληρώσει τις αγελάδες, τα άλογα, τα γουρούνια και τα πρόβατα. Είτε τα έχετε για αναπαραγωγή, για να συλλέξετε αυγά ή για να πηγαίνετε βόλτες έφιπποι, όλα αυτά τα χαριτωμένα ζώα εμπλουτίζουν την αγροτική ζωή. Σταφύλια, ελιές και ζαχαρόχορτο συγκαταλέγονται στα 14 σπαρτά που μπορείτε να καλλιεργήσετε. Οι παίκτες μπορούν επίσης να κάνουν έναν περίπατο και να αναζητήσουν συλλεκτικά αντικείμενα ή να απολαύσουν τις εποχικές οπτικές αλλαγές στο τοπίο: υπάρχουν πολλά για να εξερευνήσετε στο Amberstone και το Neubrunn, τους δύο ξεχωριστούς χάρτες, εμπνευσμένους από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

 

Το benchmark του mobile farming

 

«Είτε μιλάμε για το κοτέτσι, για το χωράφι ή ακόμα και για τη μεταφορά αγαθών, οι πολλές δυνατότητες του Farming Simulator 23 διαβεβαιώνουν πλούσια ποικιλία και απεριόριστη διασκέδαση», σχολίασε ο Boris Stefan, Head of Publishing της GIANTS Software. «Χαιρόμαστε που προσφέρουμε στους λάτρεις της σειράς το επόμενο επεισόδιό της. Το Farming Simulator 23 έχει τα φόντα να γίνει ένας σημαντικός τίτλος στα φορητά συστήματα για λογαριασμό του καταλόγου της εταιρείας μας».

 

Το βελτιωμένο tutorial mode, η AI που βοηθά τον παίκτη και η νέα λειτουργία αυτόματης φόρτωσης των κορμών και των παλετών στηρίζουν τους παίκτες στην αγροτική καριέρα τους. Τον Μάιο, φτάνει η ώρα να ξεκινήσετε τη γεωργία όπου θέλετε και να αφήσετε τις καλές στιγμές να ανθίσουν!

 

Το Farming Simulator 23 θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου 2023. Οι προ-παραγγελίες του Farming Simulator 23: Nintendo Switch Edition θα ξεκινήσουν σε επιλεγμένα καταστήματα και στο Nintendo eShop. Οι mobile εκδόσεις για iPhone, iPad και συσκευές Android θα προσφερθούν μέσω του App Store και του Google Play αντίστοιχα.

Πηγή