Τεχνολογία

G535 LIGHTSPEED Ασύρματα Ακουστικά Gaming από τη Logitech®


06 Sep G535 LIGHTSPEED Ασύρματα Ακουστικά Gaming από τη Logitech®

Posted at 15:48h
in GADGET, GAMES
by Soustas

Με βάρος μόλις 236 γραμμάρια, τα ασύρματα ακουστικά Logitech G535 LIGHTSPEED είναι ελαφριά και άνετα για gaming. Διαθέτoυν ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής με δυνατότητα αλλαγής πλευράς για προσωποποιημένη χρήση. Μαζί με τα μαξιλαράκια από αφρό μνήμης, τα ακουστικά G535 παρέχουν άνεση μεγάλης διάρκειας.

Η προηγμένη ασύρματη τεχνολογία LIGHTSPEED είναι υψηλής απόδοσης και αξιόπιστη. Έχει διάρκεια μπαταρίας έως και 33 ώρες και εμβέλεια 12 μέτρων, ώστε να δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να κινούνται και να παίζουν όλη την ημέρα. Το G535 είναι πιστοποιημένο με Discord και διαθέτει drivers νεοδυμίου 40 mm για καθαρή επικοινωνία και καθαρό ήχο, στοιχεία που κάνουν το παιχνίδι να ζωντανέψει.

 

Είναι εύκολο να ρυθμιστεί, ώστε οι παίκτες να μπορούν πολύ άμεσα να συνδεθούν για να παίξουν με τους φίλους τους. Ξεκινήστε γρήγορα με ένα εύκολο plug-and-play και στοιχεία ελέγχου στα χέρια σας. Το μικρόφωνο μπορεί να γυρίσει εύκολα φορά για γρήγορη σίγαση και απομάκρυνση.

 

Το G535 είναι ένα ευέλικτο συνοδευτικό gaming αξεσουάρ και συμβατό με τους περισσότερους υπολογιστές, gaming κονσόλες και κινητά. Είναι διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα και σχεδιασμένο για να συνδυάζεται εύκολα με τη βραβευμένη σειρά Logitech G Color Collection.

 

Με μόλις 236 γραμμάρια, το G535 είναι ένα από τα ελαφρύτερα ακουστικά gaming στην αγορά. Η πιο λεπτή σχεδίαση, ο ρυθμιζόμενος κεφαλόδεσμος ανάρτησης και τα μαλακά μαξιλαράκια το καθιστούν, επίσης,  ως ένα από τα πιο εύχρηστα ακουστικά της αγοράς.

 

Διατίθεται στην ελληνική αγορά με προτεινόμενη λιανική τιμή: 145 €

 

Πηγή