Τεχνολογία

G435 & G305 Wireless Combo από τη Logitech G σε μοναδική τιμή


02 May G435 & G305 Wireless Combo από τη Logitech G σε μοναδική τιμή

Posted at 14:29h
in GADGET, GAMES, HARDWARE
by Soustas

Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και κορυφαία καινοτόμος εταιρεία τεχνολογιών και εξοπλισμού gaming, ανακοίνωσε μία ειδική προσφορά για την ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα, η Logitech G διαθέτει το Gaming Bundle G435 & G305 με προτεινόμενη λιανική  τιμή τα 135 ευρώ.

Το ασύρματο Gaming Headset G435 LIGHTSPEED δίνει μεγαλύτερη άνεση και δυνατό, καθαρό ήχο. Διαθέτει δύο μικρόφωνα με τεχνολογία διαμόρφωσης δέσμης που μειώνουν τον θόρυβο από το περιβάλλον. Δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης με ασύρματη τεχνολογία LIGHTSPEED και Bluetooth®, έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας 18 ωρών ενώ ζυγίζει μόλις 165g. Τα πλαστικά μέρη του headset περιέχουν 22% πιστοποιημένο πλαστικό που ανακυκλώνεται μετά την κατανάλωση,  συμβάλλοντας στις πολιτικές αειφορίας της Logitech.

 

Το Ασύρματο Gaming Ποντίκι G305 διαθέτει LIGHTSPEED και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε προνομιακή τιμή. Ο αισθητήρας HERO και η ασύρματη τεχνολογία LIGHTSPEED προσφέρουν εξαιρετικά αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας. Προσφέρει έως και 250 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας με μία μόλις μπαταρία AA. Μπορεί να ρυθμιστεί, ώστε να αντέχει έως 9 μήνες τυπικής χρήσης στη λειτουργία αντοχής.  Οι κύριοι διακόπτες του G305, τόσο αριστερά όσο και δεξιά, έχουν δυνατότητες 10 εκατομμυρίων κλικ. Η μηχανική πίεση με διαχωρισμένα κουμπιά προσφέρει σταθερότερη απόκριση των κύριων κουμπιών, ενώ για κάθε κλικ απαιτείται μικρότερη δύναμη. Με αυτόν τον τρόπο, η απόδοση των κουμπιών είναι πιο αξιόπιστη, ώστε να μπορείτε να εμπιστεύεστε το ποντίκι ακόμη και στα πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Η ασύρματη τεχνολογία, η μηδαμινή καθυστέρηση του LIGHTSPEED, η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας σε συνδυασμό με την combo τιμή των 135 ευρώ και για τα δύο προϊόντα δίνουν σε ακόμα περισσότερους gamers την ευκαιρία να απολαύσουν κάθε παιχνίδι με άνεση, από κάθε σημείο. To Combo Set διατίθεται σε λευκό -κίτρινο neon χρώμα.

 

Πηγή