Τεχνολογία

Evnia, μια νέα σειρά οθονών και αξεσουάρ της Philips που επαναπροσδιορίζει τους κανόνες του gaming


24 Oct Evnia, μια νέα σειρά οθονών και αξεσουάρ της Philips που επαναπροσδιορίζει τους κανόνες του gaming

Posted at 18:42h
in GAMES, HARDWARE
by Soustas

H βιομηχανία του gaming έχει διανύσει μεγάλη απόσταση. Ξεκινώντας από το απλό, δισδιάστατο ντεμπούτο του στις δεκαετίες του 1970 και του 1980, το gaming συμβαδίζει με την ταχεία εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας, κι έχει εξελιχθεί όχι απλώς σε μια μορφή ψυχαγωγίας αλλά σε μια πραγματικά καθηλωτική, εκπληκτική εμπειρία με μοναδικά δυνατά εφέ. Όλο και περισσότερο, οι σύγχρονοι gamers αναμένουν ένα brand που να αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία των προτιμήσεων και των επιθυμιών τους, ενώ παράλληλα αγκαλιάζει την ταυτότητά τους. Υπό το πρίσμα αυτό, η MMD, η κορυφαία εξειδικευμένη εταιρεία οθονών και brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά το λανσάρισμα της Evnia.

 

Μια φωνή για όλους

Η λέξη Evnia (ελληνικά: Εύνοια) εμπεριέχει το «ευ» που σημαίνει καλό, και το «νους» που σημαίνει μυαλό, που κυριολεκτικά σημαίνει «καλό μυαλό» και «έξυπνη σκέψη». Η Evnia χρησιμοποιείται σαν μια λέξη που δείχνει ενδιαφέρον για την υποστήριξη και την προστασία κάποιου ατόμου ή πράγματος. Χρησιμοποιείται επίσης συχνά με την έννοια της τύχης. Ο καθένας μπορεί να γίνει gamer, και η Evnia, πιστή στο όνομά της, υποστηρίζει τη χαρά του παιχνιδιού για όλους.

Ο ορισμός του τυπικού gamer είναι πιο ευρύς από ποτέ – ωστόσο, το στερεότυπο ότι το gaming είναι μόνο για εφήβους εξακολουθεί να αποτελεί τον κανόνα. Η ανάγκη για μια φιλόξενη κοινότητα απαιτούσε ένα brand που θα μπορούσε να αγκαλιάσει κάθε gamer, κάνοντάς τον να αισθάνεται πραγματικά μέλος της ομάδας. Ξεκινώντας από τον μοναδικό σχεδιασμό της, η Evnia διαφοροποιείται από το πλήθος των ανταγωνιστικών μοντέλων που βασίζονται μόνο στις προδιαγραφές, επαναφέροντας τη χαρά και τη διασκέδαση του παιχνιδιού, κρατώντας στο επίκεντρο τα συναισθηματικά οφέλη.

Close up of a male e-sports team celebrating a victory in a tournament

“H Philips Monitors πιστεύει ότι η χαρά του παιχνιδιού πρέπει να είναι προσιτή σε όλους. Στόχος μας για την Evnia είναι να προσφέρουμε στους σημερινούς gamers, σε όλη τους την ποικιλομορφία, τις οθόνες και τα αξεσουάρ που χρειάζονται για να απολαμβάνουν στο έπακρο κάθε gaming session, είτε πρόκειται για απόδοση, είτε για γραφικά, είτε για συνολική εμπειρία χρήστη. Η Evnia, πιστή στο όνομα της, ενθαρρύνει τους gamers να φέρουν τον πιο αυθεντικό εαυτό τους παίζοντας και να επανασυνδεθούν με τον πρωταρχικό σκοπό του gaming.” – Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead και Senior Brand Manager EU της MMD Monitors & Display

Η σειρά Evnia αντικατοπτρίζει το μάντρα της: «Επαναπροσδιορίστε τους κανόνες». Μακριά από τα γνωστά στερεότυπα του gaming, η Evnia προσθέτει φρεσκάδα, κορυφαία ποιότητα και κομψότητα στο μείγμα. Από τις σειρές προϊόντων μέχρι τα φώτα Ambiglow, δίνει προτεραιότητα στα συναισθηματικά οφέλη καθώς και στα τεχνικά πλεονεκτήματα. Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός ταιριάζει σε κάθε περιβάλλον, αποτελώντας μια τέλεια προσθήκη στο στήσιμο ενός casual σαλονιού gamer ή μιας σωστής εγκατάστασης για PC gaming.

Πρώτο διαθέσιμο μοντέλο: Philips Evnia 34M2C7600MV

Οι οθόνες της Philips Evnia είναι το όνειρο κάθε gamer, που γίνεται πραγματικότητα. Η κομψή σχεδίαση της σειράς θα ταιριάξει με κάθε εσωτερική διακόσμηση, ενώ οι γενναιόδωρες οθόνες της προσκαλούν τους παίκτες να μπουν στο παιχνίδι. Το πρώτο μοντέλο Evnia που θα κυκλοφορήσει, η κυρτή οθόνη Philips Evnia 34M2C7600MV, εξασφαλίζει μια σχεδόν κινηματογραφική εμπειρία με ανάλυση UltraWide Quad HD 3440 x 1440 και HDR 1400. Ο οπίσθιος φωτισμός mini-LED της οθόνης με 1.152 ζώνες επιτρέπει βελτιωμένο έλεγχο του φωτισμού και της αναλογίας αντίθεσης για βαθύτερο μαύρο και φωτεινότερο λευκό. Το Ambiglow συμβάλλει σε μια καθολική εμβύθιση στο παιχνίδι. Η οπτική απόδοση συνδυάζεται με τα gaming χαρακτηριστικά – με ρυθμό ανανέωσης 165 Hz, εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση εισόδου και Adaptive-Sync, ακόμη και τα πιο γεμάτα δράση παιχνίδια είναι βέβαιο ότι θα κυλούν ομαλά και ρευστά.

Η άνεση αποτελεί πάντα προτεραιότητα για τις οθόνες Philips και η σειρά Evnia δεν αποτελεί εξαίρεση. Η Philips Evnia 34M2C7600MV προσφέρει μεγάλη ευελιξία με πλήρη συνδεσιμότητα των θυρών USB-C καθώς και KVM και ρυθμιζόμενη βάση ύψους για να προσαρμόζεται στις προτιμήσεις των χρηστών, και να εξασφαλίζει gaming sessions που είναι απόλαυση για το μυαλό και το σώμα.

Η σειρά οθονών Evnia, ξεκινώντας από αυτό το λανσάρισμα, θα δει στο μέλλον περαιτέρω προϊόντα με γνώμονα την απόδοση, με τα μοντέλα: 42M2N8900 (επίπεδη οθόνη OLED 42″, 34M2C8600 (κυρτή οθόνη QD OLED 34″) και 27M2C5500W (κυρτή οθόνη 27″ VA). Η σειρά ολοκληρώνεται με καινοτόμα και κομψά αξεσουάρ: Δύο πληκτρολόγια (SPK8508 και SPK8708), δύο ποντίκια (SPK9508 και SPK9708), δύο σετ ακουστικών (TAG5208 και TAG7208) και ένα mouse pad (SPL7508).

Ελάτε μαζί μας στη νέα εποχή του gaming.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η Philips Evnia 34M2C7600MV θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από το Δεκέμβριο στα 2.069,00 €.

Οι Philips Evnia 42M2N8900, 34M2C8600 και 27M2C5500W θα είναι διαθέσιμες από τα μέσα του Ιανουαρίου. Οι τιμές τους θα είναι 1959,00 €, 1849,00 € and 579,00 €, αντίστοιχα. Όλα τα αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμα από τον Ιούνιο του 2023 κι μετά.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά της Philips Evnia:
https://www.evnia.philips

Πηγή