Επικοινωνία Πρ. Παυλόπουλου με δήμαρχο πόλης της Φλόριντα για τον Ίρμα
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017, 12:25

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Ελληνικής καταγωγής Δήμαρχο της πόλης Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριντα, στην οποία κατοικεί μεγάλη και ανθούσα Ελληνική Κοινότητα, κ. Κρις Αλαχούζο, που κατά την μετεωρολογική υπηρεσία των ΗΠΑ πρόκειται να πληγεί τις επόμενες ώρες από τον ισχυρότατο τυφώνα «Ίρμα».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε στον κ. Αλαχούζο καλή δύναμη για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των επιπτώσεων του τυφώνα και τον διαβεβαίωσε ότι η σκέψη των Ελλήνων στρέφεται αυτές τις δύσκολες ώρες στους κατοίκους της πόλης αλλά και σε όλους τους κατοίκους των περιοχών που πλήττονται ή πρόκειται να πληγούν από το πρωτοφανές αυτό μετεωρολογικό φαινόμενο, και ότι θα βρίσκεται σε διαρκή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του.

Από την πλευρά του ο κ. Αλαχούζος διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι έχουν γίνει με μεθοδικότητα όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του τυφώνα, και του περιέγραψε την υποδειγματική ψυχραιμία των κατοίκων.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017, 12:29Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.