Eπική ταινία με επιστροφή του Tony Stark και του Captain America
28 Oct Marvel: Σχέδια για επική ταινία με επιστροφή του Tony Stark και Captain America

Posted at 11:22h
in Cinema world, MOVIES
by Notis P.

Τίποτα δεν εξελίσσεται την παρούσα χρονική στιγμή στην Marvel Cinematic Universe, αλλά αυτό οφείλεται στην πανδημία του Covid-19 κάτι που καθιστά ιδιαίτερα δύσκολη μια πρεμιέρα στο σινεμά. Η Marvel δεν είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει κάποιο blockbusters και γι ‘αυτό το Black Widow θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Μάιο. Και αυτό αν έχει κοπάσει το όλο θέμα του κορωνοϊού.

Μόνο το WandaVision θα ξεκινήσει αυτό το φθινόπωρο, αφού το The Falcon and the Winter Soldier και ο Loki θα καθυστερήσουν επ’ αορίστου. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν αυτές οι τηλεοπτικές σειρές θα κυκλοφορήσουν πριν από την έναρξη της Black Widow.

Αν και οι οπαδοί της Marvel δεν έχουν πολλά να περιμένουν από την άποψη νέων ταινιών, η Marvel ετοιμάζει πίσω από τα παρασκήνια μερικές τεράστιες εκπλήξεις. Η Marvel ετοιμάζει το επόμενο αριστούργημά της μετά το Endgame, το οποίο μάλιστα θα περιλαμβάνει και την επιστροφή του Tony Stark με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε και την επιστροφή του Captain America (Steve Rogers).

 

Η επιστροφή του Tony Stark (Robert Downey Jr.)

Η επιστροφή του Tony Stark από τους νεκρούς θα ήταν σίγουρα μία από τις χειρότερες επιλογές που θα μπορούσε να κάνει η Marvel. Άλλωστε, η «κληρονομιά» που άφησε πίσω της η ταινία Endgame και ο τεράστιος ντόρος έγιναν γύρω από το συγκεκριμένο γεγονός. Στόχος της ταινίας Endgame ήταν  να περάσουν το μήνυμα ότι δεν είναι όλα πάντα ρόδινα και οι καλοί νικούν τους κακούς. Πρέπει να γίνουν σημαντικές θυσίες ώστε να καταπολεμήσουν τον τεράστιο εχθρό (στην προκειμένη περίπτωση τον Thanos).

Ο άνθρωπος μέσα από την Marvel, Mikey Sutton, ανέφερε ότι ο Tony Stark θα επέστρεφε για το Secret Wars saga’s αλλά δεν θα είναι ο Tony Stark που όλοι αγαπήσαμε. Θα πρόκειται στην ουσία για έναν διαφορετικό Σταρκ, από ένα διαφορετικό – παράλληλο σύμπαν. Μπορεί μάλιστα να μην φοράει καν το κοστούμι του Iron Man.

Ο Stark που ξέραμε χάθηκε οριστικά, ωστόσο  ο ιδιαίτερα αγαπητός Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ θα επιστρέψει ως ένας διαφορετικός άνθρωπος. Ο συγκεκριμένος τρόπος είναι ίσως ο μόνος με τον οποίο η Marvel θα μπορούσε να φέρει πίσω τον Robert Downey Jr. και οι οπαδοί σίγουρα θα μείνουν ευχαριστημένοι.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται η τρίτη σεζόν του Cobra Kai (video)

 

Επιστρέφει και ο Captain America;

Σε διαφορετική συνέντευξή του, ο Sutton ανέφερε πως υπάρχει η πιθανότητα να δούμε και την επιστροφή του Chris Evans, του ηθοποιού δηλαδή που ενσάρκωσε τον Steve Rogers (Captain America). Ο συγκεκριμένος ήρωας δεν πέθανε στο Endgame. Ο Steve Rogers αποσύρθηκε και επέλεξε να ζήσει της ζωή για την οποία μίλησε ο Tony. Ωστόσο, όσον αφορά όλους τους άλλους, ο Ρότζερς έδωσε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της τελικής μάχης, και το Far From Home το έκανε ξεκάθαρο.

Ο ίδιος ο Evans φάνηκε να είναι πολύ πεπεισμένος ότι έχει τελειώσει με τον χαρακτήρα. Είπε σε μερικές συνεντεύξεις ότι πιστεύει ότι οτιδήποτε άλλο αφορά τον Ρότζερς θα πρέπει να γίνει με τρόπο που να μην καταστρέφει αυτό που μόλις είχε συμβεί. Συγκεκριμένα, ο Evans δήλωσε:

«Ήταν μια υπέροχη διαδρομή και έφτασε στο αποκορύφωμά της. Θα ήταν λοιπόν επικίνδυνο να το αναιρέσουμε, κατά τη γνώμη μου. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία και νομίζω ότι είναι καλύτερα να μείνει έτσι».

Ωστόσο μια διαρροή μέσα από τη Marvel αναφέρει ότι ίσως χρειαστεί να συμμετάσχει στην εξέλιξη της πλοκής των ταινιών, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το τι ακριβώς.

Όπως και να έχει, όλα τα σενάρια που αναφέραμε παραπάνω βρίσκονται υπό σκέψη και τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε, αλλά το σίγουρο είναι ότι μετά από τέτοια αποχή, η εταιρεία σίγουρα θα μας δικαιώσει με κάτι εξαιρετικό! Και από ότι φημολογείται, σιγά σιγά θα δούμε τις ταινίες Marvel να παίρνουν τον χαρακτήρα των comics όπου αλληλεπιδρούν αρκετοί χαρακτήρες από πολλά σύμπαντα.

Διαβάστε επίσης: The Lord of The Rings: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα σειρά του Amazon

Like this:

Like Loading…Source link