«Δεν είναι δουλειά μου να βγω μ’ ένα κορμάκι στην πίστα»
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017, 00:31

Η Σοφία Βόσσου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε τόσο για τις συναδέλφους της που ντύνονται σέξι επί σκηνής όσο και για το τι κάνει η ίδια αυτό το διάστημα.

Πολλές τραγουδίστριες εμφανίζονται φορώντας εσώρουχα.

«Τώρα που έχω χάσει κιλά μπορεί να το σκεφτώ καλύτερα, μπορεί… Ποτέ δεν είναι αργά να φορέσω ένα εσωρουχάκι, δεν πρέπει σιγά-σιγά να το εξελίξουμε, τι λες; Δεν είναι η δουλειά μου αυτή, να βγω μ’ ένα κορμάκι στην πίστα, είναι άλλη η δουλειά μου. Το να βγω περιποιημένη, σέξι και όμορφη ως γυναίκα μου αρέσει παρά πολύ, αλλά μέχρι ενός σημείου, μετά δεν… Δεν είμαι αυτής της άποψης, πρέπει να εξάπτεις τη φαντασία του άντρα. Αν βγείς και τα έχεις όλα πεταμένα έξω, τα έχει δει… τελείωσε. Τους έχουμε καταργήσει τους άντρες σήμερα»

Αυτόν τον καιρό τι κάνεις;

«Τώρα είμαι μεταξύ μαθημάτων, live και συζητήσεων, γιατί σκαρώνουμε διάφορα πράγματα με το φίλο μου, τον Γιώργο Πλέστη, είμαστε σε ετοιμασίες. Όλα τα χρόνια το κάνω όπως θέλω εγώ, μου αρέσει και το βασικό είναι ότι είμαι στην ησυχία μου. Επέλεξα ένα δρόμο σε εποχές δύσκολες, από το 2000 και μετά, γιατί κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν, όπως οι συμπεριφορές, οι νοοτροπίες, είχε αλλάξει το πράγμα και είπα ότι δε τα μπορώ αυτά, σταματώ και πάω σε μικρούς χώρους. Πάντα έκανα αυτό που γούσταρα και μου βγήκε σε καλό. Έτσι, είμαι μια χαρά, ούτε ψυχοφάρμακα ούτε κατάθλιψη. Με νοιάζει να κοιμάμαι ήσυχα το βράδυ. Επίσης, κάνω επανεκτέλεση το τραγούδι «Άνοιξη» με τον Στέφανο Κάκκο, ντουέτο»…

Περισσότερα στο govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017, 00:31Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.