Τεχνολογία

AOC AG324UX: Το καλύτερο gaming monitor που έκανα unboxing! (video)


16 Jan AOC AG324UX: Το καλύτερο gaming monitor που έκανα unboxing! (video)

Posted at 16:57h
in Hardware, TSTV
by Soustas

Η 31,5” AG324UX, προσφέρει τη βραβευμένη (reddot design Award) σχεδίαση 3-πλευρών χωρίς πλαίσιο. Το IPS Panel υψηλής απόδοσης με εγγενή ανάλυση 4K (3840 x 2160) μπορεί να φτάσει έως και έναν ρυθμό ανανέωσης 144 Hz (μέσω DisplayPort 1.4 με DSC). Χάρη στο ενσωματωμένο HDMI 2.1, η οθόνη είναι πλήρως συμβατή με τις κονσόλες νέας γενιάς, οι οποίες υποστηρίζουν 4K @ 120 Hz. Με το χρόνο απόκρισης  1 ms GtG και MPRT της AG324UX, οι παίκτες θα βιώσουν γρήγορο παιχνίδι ghosting-free, χωρίς προβλήματα όπως σκισίματα και τραύλισμα, χάρη στη συμβατότητα AMD FreeSync Premium Pro και NVIDIA G-Sync. H AG324UX παρέχει επίσης μια εξαιρετική παλέτα χρωμάτων με 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα και υποστηρίζει το 99,8% της γκάμας DCI-P3, ενώ υποστηρίζει και DisplayHDR 400 για ζωντανές εικόνες. Για να ολοκληρωθεί  η οπτικοακουστική εμπειρία, η οθόνη προσφέρει στερεοφωνικά ηχεία 8 W με ενίσχυση DTS.

Ιδανικά κατάλληλη για την streaming κοινότητα, αυτή η μεγάλη οθόνη 31,5’’ περιλαμβάνει μια υποδοχή USBC με παροχή ισχύος 90 W για χρήση με φορητές συσκευές, ενώ η λειτουργία Picture-by-Picture επιτρέπει στον χρήστη να αξιοποιήσει στο έπακρο το μεγάλο καμβά 31,5’’. Με περιφερειακά συνδεδεμένα στον διανομέα USB 3.2 των 4 θυρών της οθόνης και χάρη στον ενσωματωμένο διακόπτη KVM, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι για τον έλεγχο δύο υπολογιστών (π.χ. επιτραπέζιος/φορητός υπολογιστής ή υπολογιστής streaming).

Για να επιδείξουν οι χρήστες το μοναδικό τους στυλ, η οθόνη προσφέρει φωτισμό RGB τόσο μπροστά όσο και πίσω, καθώς και προβολέα του  λογότυπου της AGON. Η στιβαρή βάση της οθόνης προσφέρει ευρύ φάσμα ρυθμίσεων ύψους, στροφής, περιστροφής και κλίσης για τη βέλτιστη εργονομική θέση. Για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις της οθόνης εν κινήσει για διαφορετικά είδη, οι gamers μπορούν να χρησιμοποιήσουν το συμπεριλαμβανόμενο ενσύρματο τηλεχειριστήριο QuickSwitch ή το λογισμικό      G-Menu με άνεση, ενώ το OSD προσφέρει συγκεκριμένες δυνατότητες παιχνιδιού, όπως Game Colour (κορεσμός), Shadow Control, Frame Counter και Dial Point (crosshair overlay).

Πηγή