Τεχνολογία

«Χρυσή» η καμπάνια της LG στα Fitness Awards


13 Jun «Χρυσή» η καμπάνια της LG στα Fitness Awards

Ακόμα μία διάκριση απέσπασε η LG Electronics Hellas (LG), η πρωτοπόρος εταιρεία στον χώρο παραγωγής ηλεκτρονικών ειδών. Η εταιρεία βραβεύτηκε με το χρυσό βραβείο στα Fitness Awards στην κατηγορία Marketing & R&D για την σειρά των εντυπωσιακών βίντεο που δημιούργησε για το λανσάρισμα της τηλεόρασης UQ81 TV καθώς και του LG S75Q Soundbar, που συνδυαστικά, προσφέρουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία στη θέαση αθλητικών δρώμενων.

 

Συγκεκριμένα, τις μοναδικές δυνατότητες που η νέα LG UQ81 TV προσφέρει, ειδικά όταν συνδυάζεται με το LG S75Q Soundbar, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, με τον γνωστό αθλητικογράφο Χρήστο Σωτηρακόπουλο, που παρακολούθησαν παρέα τον αγαπημένο τους αγώνα, απολαμβάνοντας μια «κρυστάλλινη εμπειρία» με ζωντανά χρώματα, αλλά και την εκπληκτική λεπτομέρεια σε ανάλυση 4Κ, που η συγκεκριμένη τηλεόραση προσφέρει.

 

Με τη σειρά τους, η πρώην καλαθοσφαιρίστρια και νυν αναλύτρια Δώρα Παντέλη και ο επαγγελματίας διεθνής καλαθοσφαιριστής Γιαννούλης Λαρεντζάκης, βίωσαν μια νέα διάσταση καθηλωτικού ήχου υψηλής ανάλυσης χάρη στο Dolby Atmos® που το LG Soundbar διαθέτει εξασφαλίζοντας ένα απολύτως ρεαλιστικό περιεχόμενο. Την εμπειρία της θέασής τους ολοκλήρωσε η λειτουργία Sport του LG Soundbar, που δημιουργεί την απόλυτη ηχητική ισορροπία, απομονώνοντας τους θορύβους και αφήνοντας τον σχολιασμό καθαρό.

Επιπρόσθετα, το δικό τους ραντεβού για μπάλα έδωσαν, η αθλητική δημοσιογράφος Μαρία Ζαφειράτου με το ραδιοφωνικό της ταίρι και κορυφαίο Έλληνα standup comedian Αλέξανδρο Τσουβέλα. Έχοντας ενεργοποιημένη τη λειτουργία Sport Alert, που στέλνει ειδοποιήσεις για να μη χάνουν στιγμή από τους αγαπημένους τους αγώνες και χάρη στην τεχνολογία ™Meridian Audio που το LG S75Q Soundbar διαθέτει, απήλαυσαν υπό τις καταλληλότερες συνθήκες τον αγώνα της επιλογής τους.

 

Η LG UQ81 διαθέτει επεξεργαστή α5 Gen 5 AI[1] και προσφέρει αξέχαστη εμπειρία εικόνας σε ανάλυση 4Κ, ακόμα και σε περιεχόμενο χαμηλότερης ανάλυσης[2], με ευκρίνεια και ακρίβεια σε κάθε στιγμή. Η εμπειρία 4Κ[3] μέσα από την LG UQ81 αλλάζει στο σπίτι και γίνεται το ίδιο ποιοτική με την κινηματογραφική εμπειρία. Χάρη στο HDR10 PRO το επίπεδο της φωτεινότητας προσαρμόζεται μόνο του και τα χρώματα βελτιώνονται εξασφαλίζοντας ρεαλιστικό περιεχόμενο σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

 

Η προηγμένη τηλεόραση διαθέτει τη λειτουργία «Το προφίλ μου»[4] και μπορεί να προσφέρει μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία στον χρήστη καθώς και τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ ατομικών προφίλ για κάθε μέλος της οικογένειας. Το ThinQ® AI[5] κάνει την τηλεόραση ακόμα πιο έξυπνη, χωρίς την ανάγκη χρήσης τηλεκοντρόλ, διαθέτει φωνητικό έλεγχο και εξατομικευμένη ψυχαγωγία μέσω του φωνητικού βοηθού της επιλογής του χρήστη. Επίσης, διαθέτει λειτουργία Sport Alert[6], που στέλνει ειδοποιήσεις για να μη χάνουν οι χρήστες στιγμή από τους αγαπημένους τους αγώνες.

 

Το soundbar S75Q της LG προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις, συνδυάζοντας όλα τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του σήμερα με τη διαχρονική ποιότητα της LG. Αρχικά, διαθέτει τη λειτουργία TV Sound Mode Share[7] (κοινή χρήση λειτουργίας ήχου τηλεόρασης), η οποία χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή ήχου της LG TV για να αναλύσει το περιεχόμενο και να προσφέρει καθαρότερο και καλύτερο ήχο. Αντίστοιχα, ήχος και εικόνα γίνονται «ένα», καθώς ο θεατής μπορεί να χειριστεί τις δυνατότητες, την ένταση ήχου και τις λειτουργίες του soundbar από το τηλεχειριστήριό[8] για μέγιστη ευκολία.

 

Με Dolby Atmos®[9] και DTS:X, η μπάρα ήχου προσφέρει υπέροχο και καθηλωτικό κινηματογραφικό ήχο 3.1.2 καναλιών με ισχύ 380W, εξασφαλίζοντας οικιακή ψυχαγωγία με ήχο surround. Διαθέτει τεχνολογία ™Meridian Audio η οποία αναβαθμίζει την μουσική και τις ταινίες και προσφέρει πραγματικό ήχο, υψηλή ανάλυση και κρυστάλλινη ακρίβεια. Επιπλέον, το LG Soundbar S75Q αποδίδει περιεχόμενο 4K, περιλαμβάνοντας HDR και Dolby Vision[10] και επιτυγχάνει μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία στην τηλεόραση για να απολαμβάνει ο χρήστης τις αγαπημένες του ταινίες με ελάχιστες απώλειες στην ποιότητα και την απόδοση.

 

Βρείτε την LG UQ81 στο μέγεθος που σας ταιριάζει, 43, 50, 55, 65 & 75 ίντσες και αναβαθμίστε την εμπειρία θέασης στο σπίτι, συνδυαστικά με το soundbar S75Q.

[1] Το μοντέλο UQ90 των 86″ διαθέτει επεξεργαστή α7 Gen5 AI.

[2] Η ποιότητα εικόνας του αναβαθμισμένου περιεχομένου διαφέρει ανάλογα με την ανάλυση της πηγής.

[3] Ισχύουν περιορισμοί για την 4K Ultra HD. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://go.nflx.me/4K

[4]Ενδέχεται να εμφανίζεται μειωμένο ή περιορισμένο περιεχόμενο ανάλογα με την περιοχή και τη συνδεσιμότητα δικτύου. Μπορεί να δημιουργηθεί απεριόριστος αριθμός προφίλ, ωστόσο, η αρχική οθόνη θα εμφανίζει μόνο έως και 10 προφίλ.

[5]Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ενδέχεται να διαφέρει ανά περιοχή ή χώρα. Για τις υπηρεσίες OTT απαιτούνται χωριστές συνδρομές.

[6]Τα υποστηριζόμενα αθλήματα και πρωταθλήματα ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα. Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ενδέχεται να διαφέρει ανά περιοχή ή χώρα.

[7]Η δυνατότητα κοινής χρήσης της λειτουργίας ήχου τηλεόρασης ενδέχεται να είναι διαθέσιμη ή/και να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο της τηλεόρασης.

[8] Ο έλεγχος λειτουργιών soundbar ενδέχεται να διαφέρει ανά μοντέλο soundbar. Η χρήση του τηλεχειριστηρίου LG περιορίζεται μόνο σε ορισμένες λειτουργίες.

[9]Τα Dolby και Dolby Vision είναι σήματα κατατεθέντα της Dolby Laboratories Licensing Corporation. Το σύμβολο του διπλού D είναι εμπορικό σήμα της Dolby Laboratories Licensing Corporation.

[10]Το Dolby, Dolby Atmos και το σύμβολο του διπλού D είναι σήματα κατατεθέντα της Dolby Laboratories.

Πηγή