Ειδήσεις

Χριστούγεννα με ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ – Εορταστικό χρώμα και εκπλήξεις από το ΣΚΡΑΤΣ στο Smart Park


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022, 16:34

Εφέτος τις γιορτές το ΣΚΡΑΤΣ γίνεται δώρο και γίνεται ακόμα καλύτερο. Με δύο εορταστικούς λαχνούς, τα ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ «ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΣΟΥ ΑΣΤΕΡΙ» και «ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΟ! 100.000 ευρώ», γίνεται το τέλειο δώρο για τα Χριστούγεννα. Επιπλέον, το ΣΚΡΑΤΣ ταξιδεύει στην Αθήνα, με ένα εντυπωσιακό photo booth, σε συσκευασία δώρου, και υποδέχεται τον κόσμο για να βγάλει τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες.

Χρόνια πολλά από το Smart Park

Το χριστουγεννιάτικο ταξίδι του ΣΚΡΑΤΣ ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο από το εμπορικό κέντρο Smart Park. Εκατοντάδες άνθρωποι επισκέφθηκαν την εντυπωσιακή φωτεινή κατασκευή του ΣΚΡΑΤΣ και έβγαλαν φωτογραφίες σε εορταστικό σκηνικό για να τις χαρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το επόμενο διάστημα το ΣΚΡΑΤΣ θα βρεθεί στο Athens Metro Mall και στην «Κόκκινη Νύχτα» της Γλυφάδας.

Τώρα μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το δώρο σου θα είναι… τυχερό

Τα νέα εορταστικά παιχνίδια ΣΚΡΑΤΣ «ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΣΟΥ ΑΣΤΕΡΙ» και «ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΟ! 100.000 ευρώ» αποτελούν μια οικονομική επιλογή δώρου για τις γιορτές. Kαι οι δύο λαχνοί, μάλιστα, διαθέτουν ειδική περιοχή όπου καθένας μπορεί να γράψει την ευχή του.

Το ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ «ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΣΟΥ ΑΣΤΕΡΙ», που κοστίζει 10 ευρώ, είναι το πρώτο χριστουγεννιάτικο ΣΚΡΑΤΣ σε μορφή κάρτας που διατίθεται με ειδικό φάκελο. Όλοι οι λαχνοί του παιχνιδιού κερδίζουν τουλάχιστον 4 ευρώ.

Το νέο ΣΚΡΑΤΣ «ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΟ! 100.000€» κοστίζει 2 ευρώ και έρχεται με ειδική τσάκιση στη μέση του λαχνού, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί ως διακοσμητικό στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή σαν στολίδι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Τα ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ είναι διαθέσιμα σε καταστήματα ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ  σε όλη την Ελλάδα.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022, 16:39

Πηγή