Τεχνολογία

Χνουδωτό αλλά θανάσιμο: το Biomutant έρχεται στο Nintendo Switch!


05 May Χνουδωτό αλλά θανάσιμο: το Biomutant έρχεται στο Nintendo Switch!

Posted at 14:09h
in GAMES
by Soustas

 Ετοιμαστείτε για μια αληθοφανή περιπέτεια, γεμάτη θανάσιμους εχθρούς και επικίνδυνες τοποθεσίες που θα βάλουν σε δοκιμασία κάθε σας κίνηση! Το Biomutant θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch™, προσφέροντας ένα συναρπαστικό μείγμα μαχών με τη χρήση πολεμικών τεχνών και εξερεύνησης σε έναν κόσμο μετά την αποκάλυψη. Πατήστε το πόδι σας σε έναν ζωντανό κόσμο γεμάτο ξεχωριστά ζώα και φυτά, χωρισμένο σε επτά περιοχές, αλλά περιπλανηθείτε με προσοχή, καθώς κάθε σας απόφαση στην πορεία μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις. Ετοιμαστείτε να αφήσετε ελεύθερο τον πολεμιστή που κρύβετε μέσα σας και ξεκινήστε την περιπέτεια της ζωής σας στο Biomutant!

Μάλιστα, καθώς οι άνθρωποι της THQ Nordic αναρωτιούνται και οι ίδιοι «πότε» θα εμφανιστεί η έκδοση του Biomutant στο Switch, δημιούργησαν ένα πρακτικό website: http://biomutant-switch.thqnordic.com/ που μετρά αντίστροφα, για να είναι και οι ίδιοι ενήμεροι!

Το Biomutant έρχεται στο Nintendo Switch™, αλλά κυκλοφορεί εδώ και καιρό σε PC, PlayStation4, PlayStation5, Xbox One™ και Xbox Series X/S. Οι κάτοχοι των εκδόσεων για Xbox One / PlayStation 4 μπορούν να αποκτήσουν μια δωρεάν αναβάθμιση (από Xbox One σε Xbox X|S και από PlayStation 4 σε PlayStation 5). Παρακαλούμε σημειώστε πως η αναβάθμιση δεν ισχύει για εκείνους που έχουν αποκτήσει το παιχνίδι σε εμπορική μορφή αλλά έχουν PS5 χωρίς disc drive.

Πηγή