Τεχνολογία

Το Scrylight είναι σαν το Pokémon Go για πνεύματα (video)


12 Oct Το Scrylight είναι σαν το Pokémon Go για πνεύματα (video)

Posted at 23:02h
in GAMES
by Soustas

Καθώς το Halloween πλησιάζει και οι σκέψεις μας στρέφονται σε πιο τρομακτικά παιχνίδια, πέσαμε πάνω σε ένα απόλυτο μπαμ. Το Scrylight βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον ιστότοπο crowdfunding KickStarter και υπόσχεται μια εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας όπου κυνηγάτε φαντάσματα αντί για τέρατα τσέπης.

Το Scrylight χρησιμοποιεί την ScryEngine, η οποία είναι κατασκευασμένη από την τεχνολογία Lightship της Niantic, δημιουργού του Pokémon Go, οπότε βρίσκεται σε μια σταθερή βάση.

Εμφανίστηκε ένα άγριο φάντασμα!
Το παιχνίδι θέτει ως στόχο να προσφέρει μια πραγματικά τρομακτική εμπειρία που μετατρέπει το τηλέφωνό σας σε μαύρο καθρέφτη στον κόσμο των νεκρών.

Στο Scrylight μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα κυνήγι φαντασμάτων με έως και τρεις φίλους. Σκοπός σας είναι να εντοπίσετε τα αδέσποτα πνεύματα που περιφέρονται γύρω σας και να τα εξορίσετε από το υλικό πεδίο.

Το πρόβλημα είναι ότι τα φαντάσματα δεν θα φύγουν ήσυχα. Αν πλησιάσουν αρκετά, θα αποστραγγίσουν την ενέργεια από το scrylight σας και μετά… καλύτερα να μη σκέφτεστε τι θα κάνουν.

Το να αποφύγεις αυτά τα φαντάσματα σημαίνει να γίνεις φυσικός. Ίσως χρειαστεί να κρυφτείς από αυτά τα θυμωμένα πνεύματα. Μερικές φορές πρέπει να παγώσετε στη θέση σας και να μην κουνηθείτε για να αποφύγετε το βλέμμα τους. Άλλες φορές μπορεί να χρειαστεί να ακολουθήσετε την οντότητα χωρίς να την αφήσετε να σας προσέξει.

Η μηχανή ScryEngine παράγει διαδικαστικά φαντάσματα και τα δεδομένα GPS επιτρέπουν στη μηχανή να δημιουργεί ανήσυχα πνεύματα με βάση τη φύση της τοποθεσίας σας. Θέλετε ένα πειρατικό φάντασμα δίπλα στη θάλασσα; Θα το βρείτε.

Τα φαντάσματα έχουν διαφορετικούς τύπους θανάτου, προσωπικότητες και λόγους για τους οποίους δεν μπορούν να εγκαταλείψουν το θνητό βασίλειο.

Το πράγμα γίνεται ακόμα χειρότερο. Στα σχέδια, αναφέρεται ότι το Scrylight θα μπορεί να αλληλεπιδράσει με έξυπνες συσκευές, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε όλη τη διασκέδαση της δραστηριότητας των poltergeist χωρίς να φοβάστε ότι θα σας πετάξουν καρέκλα.

Μπορεί να κάνει τα φώτα Philips Hue να τρεμοπαίζουν απειλητικά, κάτι που δεν θα μπορούσατε να πείτε στους φίλους σας πριν παίξουν, αν μισείτε τους φίλους σας.

Αν όλα αυτά σας φαίνονται συναρπαστικά, επισκεφθείτε τη σελίδα του Kickstarter για περισσότερες πληροφορίες και διαβάστε τα πάντα για την ανάπτυξη. Η καμπάνια λήγει σε 20 ημέρες από τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, και μπορείτε να πάρετε μερικά αποκλειστικά καλούδια ως υποστηρικτής.

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες καμπάνιες crowdfunding, προσεγγίστε με προσοχή και ζυγίστε μόνοι σας την ικανότητα ενός στούντιο να προσφέρει. Αυτή είναι πάντα μια καλή πρακτική για οτιδήποτε βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Πηγή